Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

UE dă bani cultivatorilor de orez. Specialiştii Direcţiei Agricole speră ca acest sprijin să-i stimuleze şi pe dâmboviţeni să cultive orez

 Cultivatorii de orez vor primi sprijin de 250 euro/hectar, din fonduri comuniatare, cu condiția să dețină măcar un hectar de teren împărțit în cel mult trei parcele de câte 0,3 hectare. Ajutorul va fi de trei milioane euro, fiind acordat pentru o suprafaţă de aproximativ 12.000 ha şi se va da o dată pe an.

Autorii crimei din Bezdead au fost prinşi de poliţişti! Unul dintre ei este angajat al MAPN!

 Ei sunt trei tineri de 21, 22 si 25 de ani care, potrivit anchetatorilor, şi-au recunoscut fapta. Unul dintre suspecţi, cel de 22 de ani este angajat al MAPN la o unitate militară din Bucureşti.  Cei trei suspecţi  au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi dacă judecătorii îi vor găsi vinovaţi riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor.

La Fierbinți, o sală de sport aduce bucurie și speranță pentru sute de copii (GALERIE FOTO)

Satul Fierbinți din comuna Șelaru și-a căpătat în timp tristul renume de localitate săracă, pol al temperaturilor ridicate din județul Dâmbovița, locul unde oamenii muncesc din greu, dar truda lor depinde de mila cerească a ploii.Și totuși, în arida localitate de la granița județului, oamenii fac mai mult decât agricultură. Îi încurajează pe copii să facă sport!