O altfel de “bursă”! Bani contra sex – super ofertă pentru eleve şi studente

Aşa zisa “bursă” promisă de bărbaţi pe site-urile matrimoniale este de cel puţin trei ori mai mare decât cea oferită de stat pentru studenţii sau elevii care-şi tocesc coatele pe băncile şcolii. Site-urile specializate conţin şi oferte din judeţul nostru. Doritorii masculi, unii căsătoriţi,  promit că vor „munci” din greu ca  să “îngrijească” tinere studente sau eleve. Nu cer în schimb decât servicii… sexuale. “Bursele” de acest tip încep de la 150 de euro, dar pot ajunge şi la 400, în funcţie de dărnicia fiecărui mercenar. Iată doar trei exemple de oferte de pe meleaguri târgoviştene:

 “Ofer „bursa” lunara unei tinere studente, sociabila (suma 150 euro) in schimbul unei relatii bazata exclusiv pe sex. Eu xx ani, serios, căsătorit, Târgoviște, cer discreție.”

 “Om de afaceri din provincie(titrat) (nr. Târgovişte) ofer sprijin financiar unei studente la zi din Bucuresti pentru relatii intime. Exclus prostituate. Primesc numai oferte insotite de fotografii. 400 euro.”

 “Barbat, xx ani, sponsorizez o eleva din Târgovişte sau imprejurimi in schimbul unei relatii bazate pe sex. Suma oferită este de 8 milioane de lei pe lună!”

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro