Popescu despre raportul Curţii: “La CJD nu s-a furat!”/ Ţuţuianu: „Raportul dezvăluie un jaf!”

Raportul Curţii de Conturi privitoare la activitatea CJD în perioada 2008 – 2012, solicitat de senatorii USL şi ale cărui rezultate au fost făcute publice zilele acestea, a bipolarizat, din nou, discursul public între ARD şi USL. 

Read more

Florin Popescu: “Îi voi da în judecată pe toţi cei care vor spune că am furat din bani publici”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, candidat din partea ARD pentru colegiul de deputaţi Târgovişte, vrea să-şi apere onoarea în instanţă. Popescu spune că s-a săturat să fie batjocorit de oameni care nu au făcut nimic pentru acest judeţ.

Read more

UPDATE: Foamea îi face pe urşi infractori! În meniul de azi, un viţel!

UPDATE: Un nou atac a avut loc, în această dimineaţă, la Moroieni. De data aceasta, un viţel, aflat într-o anexă la aproximativ 250 de metri de gospodăria unui localnic, a căzut pradă unui urs. Poliţiştii din Fieni s-au deplasat deja la faţa locului, pentru a efectua cercetări.

Read more

Atenţie la vot! “Suveica”, “Biblia” sau “Ştampila cu elastic” printre cele mai populare metode de fraudare

Fraudarea alegerilor este un subiect care revine în prim-plan, din 1990 încoace, la fiecare scrutin electoral. În ultimii ani însă metodele de fraudare a alegerilor au devenit mult mai sofisticate decât erau acum aproape 20 de ani. Cu toate că legea pedepseşte foarte dur frauda electorală, numărul celor sancţionaţi este doar de ordinul zecilor, autorităţile în drept închizând ochii inclusiv la situaţiile flagrante.

Read more
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro