GOLĂNIE! Mai mulți tineri i-au furat furtunul de udat unui angajat care muncea noaptea

                                                                                                                                                                                                            În noaptea de 17/18 iulie a.c., în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare pe raza municipiului Târgoviște, a fost oprit de un lucrător al unei societăți ce are în responsabilitate întreținerea spațiilor verzi, care a sesizat faptul că mai mulți tineri i-au sustras furtunul cu care uda florile și spațiile verzi. Angajatul societății a relatat jandarmilor că, după miezul nopții, în timp ce uda rondul cu flori din apropierea stației peco de la ieșirea din municipiu către orașul Pucioasa, mai mulți tineri care se aflau într-un autoturism, au oprit în apropierea rondului cu flori din mijlocul intersecției, au prins capătul furtunului lung de cca. 80 m și au încercat să fugă cu el, reușind să smulgă o parte din acesta, în lungime de aproximativ 40 m. Angajatul societății a reținut numărul de înmatriculare al autoturismului și a indicat jandarmilor direcția în care au fugit tinerii.

     La scurt timp, echipajul de jandarmi a identificat persoanele în cauză. Cei 6 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 23 ani, au fost nevoiți să oprească autoturismul în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată din Valea Voievozilor, deoarece o parte din bucata de furtun sustras se înfășurase în jurul axului roții autoturismului.

      Jandarmii i-au condus ce pe cei în cauză la sediul Inspectoratului de Jandami Județean Dâmbovița și au întocmit actele de constatare, acestea urmând a fi înaintate organelor competente pentru efectuarea cercetărilor în cauză.

 

  • .COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “GOLĂNIE! Mai mulți tineri i-au furat furtunul de udat unui angajat care muncea noaptea

  • 19 iulie 2015 at 23:18
    Permalink

    Bataie, carcera, amenda…In ordinea asta

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro