PUCIOASA: Trei tineri, din care doi minori, riscă închisoarea după ce au furat dintr-o pizzerie (VIDEO)

Poliţiştii din oraşul Pucioasa au reţinut trei tineri, cu vârşte între 16 şi 24 de ani, acuzaţi că au furat o suma de bani dintr-o pizzerie. Jaful a fost surprins de camerele video . Tinerii au intrat cu feţele acoperite şi cu mănuşi, încercând să facă un jaf ca în filme. Au plecat cu toţi banii găsiţi, aproximativ 1 700 de lei.

Hoţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, nu s-au mulţumit doar cu atât şi au încercat să-şi sporească câştigul. Au spart geamul de termopan al altei societăţi comerciale, însă nu au reuşit să mai fure nimic. Au fost depistaţi de poliţişti cu cagule asupra lor, iar în final s-a dovedit că tot ei au fost cei care au dat spargerea şi la pizzerie.

Tinerii au ajuns în faţa procurorilor, care au decis ca bărbatul de 24 de ani să rămână în arest preventiv, iar cei doi băieţi de 16 ani să fie sub control judiciar, timp de 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activității infracționale a celor în cauză și recuperării prejudiciului. Cei trei tineri riscă închisoarea de la unul la cinci ani.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “PUCIOASA: Trei tineri, din care doi minori, riscă închisoarea după ce au furat dintr-o pizzerie (VIDEO)

  • 7 decembrie 2016 at 14:00
    Permalink

    De cand furi si stai acasa?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro