Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

28-11-2021

Accident grav pe DN 72-Târgovişte-Câmpulung. Două persoane au ajuns la spital

 
Două persoane au ajuns la Spitalul  Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în stare gravă , în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 72ATârgovişte -Câmpulung. Din primele cercetări, se pare că şoferul, un tânăr de 26 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit de apă. Maşina a derapat , a ieşit de pe carosabil , a rupt un pom  şi s-a oprit într- un şanţ de pe contrasens.

Accident rutier grav la Dragodana. O persoană a murit, iar alte două sunt rănite

Un bărbat a murit și alte două persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în localitatea dâmbovițeană Dragodana, pe Drumul Național 72, care face legătura între Târgoviște și Găești. Din primele verificari ale polițiștilor, se pare că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul unui Logan care  a pătruns pe contrasens, izbindu-se violent cu un autoturism Cielo.

Caz fără precedent: Braţul unei autospeciale de ridicat maşini s-a prăbuşit peste un autoturism parcat neregulamentar

Cazul fără precedent a avut loc la Târgovişte, în apropierea intrării în Spitalul Judeţean. Firma care ridică maşinile oprite ilegal în municipiu a vrut să ia o maşină parcată pe sensul de mers dinspre spital spre Şoseaua Găeşti. În timpul manevrelor de ridicare, o componentă a braţelor de ridicare s-a prăbuşit peste maşină, avariind-o grav.