UPDATE: Încă o sentinţă pentru cei doi incendiatori (VIDEO)

 

UPDATE: Astăzi, cei doi incendiatori târgovişteni vor fi conduşi de poliţia arestului IPJ Dâmboviţa la Tribunal pentru a afla pronunţarea în procesul în care au fost cercetaţi pentru infracţiunea de introducere şi trafic de droguri de mare risc în penitenciarul din care au fost eliberaţi unul în urmă cu 3 luni, pentru  săvârşirea infracţiunii de viol, şi altul în urmă cu o lună, pentru tâlhărie. Pentru infracţiunile de care sunt acuzaţi în procesul de astăzi, aceştia pot primi până la 5 ani de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Damboviţa au identificat şi retinut pe numiţii H.A, din municipiul Târgovişte şi L.C din comuna Bucşani, ambii de 23 de ani,  cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat,  distrugere prin incendiere şi conducere fără permis, după ce în noaptea de 11/12 octombrie a.c,  au sustras de pe raza municipiului Târgovişte un autoturism, l-au avariat,  după care  l-au incendiat pe un câmp situat între localităţile Bucşani şi Adânca.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti şi fiind prezentaţi instanţei de judecată, pe numele acestora s-au emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Poliţiştii  vor continua cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

IMAGINI NEEDITATE: http://www.youtube.com/watch

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro