UPDATE: Încă o sentinţă pentru cei doi incendiatori (VIDEO)

 

UPDATE: Astăzi, cei doi incendiatori târgovişteni vor fi conduşi de poliţia arestului IPJ Dâmboviţa la Tribunal pentru a afla pronunţarea în procesul în care au fost cercetaţi pentru infracţiunea de introducere şi trafic de droguri de mare risc în penitenciarul din care au fost eliberaţi unul în urmă cu 3 luni, pentru  săvârşirea infracţiunii de viol, şi altul în urmă cu o lună, pentru tâlhărie. Pentru infracţiunile de care sunt acuzaţi în procesul de astăzi, aceştia pot primi până la 5 ani de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Damboviţa au identificat şi retinut pe numiţii H.A, din municipiul Târgovişte şi L.C din comuna Bucşani, ambii de 23 de ani,  cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat,  distrugere prin incendiere şi conducere fără permis, după ce în noaptea de 11/12 octombrie a.c,  au sustras de pe raza municipiului Târgovişte un autoturism, l-au avariat,  după care  l-au incendiat pe un câmp situat între localităţile Bucşani şi Adânca.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti şi fiind prezentaţi instanţei de judecată, pe numele acestora s-au emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Poliţiştii  vor continua cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

IMAGINI NEEDITATE: http://www.youtube.com/watch


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro