Autorităţile locale vor să reînvie Moreniul din cenuşa Focului de 850 de zile!

Moreniul este astăzi cel mai sărac centru urban al judeţului, confruntându-se cu fenomenul şomajului generalizat şi lipsa infrastructurii moderne, deşi este traversat de un drum naţional ce leagă două judeţe, iar pe raza localităţii există un parc industrial şi o uzină aparţinând sistemului naţional de apărare. În ultimii 10 ani, singurul fapt de consemnat în analele oraşului a fost transformarea sa în municipiu. E ca un blestem despre care vorbeau bătrânii locului: viaţa este neagră la Moreni că şi “aurul negru” pe care s-a clădit oraşul.

Read more

UPDATE: Uite ce bine funcţionează alianţa USL în Dâmboviţa! Casa primarului PSD din Bilciureşti a fost incendiată de un candidat PNL la Consiliul Local. Poliţiştii au prins autorul, care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile!

Se pare că inculpatul arestat pentru incendierea casei primarului din Bilciureşti este candidat din partea PNL pe listele pentru Consiliul Local. “Aşa zisa” alianţă dintre PSD şi PNL nu l-a împiedicat, se pare pe acesta să comită fapta pentru care se află acum în arestul poliţiei.

Read more
Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro