Proiect de promovare a bisericilor şi muzeelor din Târgovişte şi împrejurimi, cu finanţare europeană

Primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a semnat, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanţare a unor proiecte ale municipalităţii, din fonduri europene. Cota de finanaţre a UE este de 98%, în vreme ce contribuţia municipalităţii este de doar 2%.

Read more

Fosta candidată la primăria Nucet, Daniela Matei, a primit răspuns la scrisoarea către Ponta!

Fosta candidată independentă la primăria Nucet, Daniela Matei, i-a scris premierului Victor Ponta la sfârşitul lunii iunie. Matei a  denunţat o serie de abuzuri care s-au comis împotriva sa în calitate de contracandidat al primăriţei în funcţie, Luiza Bărboiu. Matei a  anexat scrisorii mai multe filmuleţe video în care apropiaţi ai primăriei o agresau verbal.

Read more

Candidata independentă de la Nucet i-a scris lui Ponta despre abuzurile şi injuriile aduse de Luiza Bărboiu şi oamenii săi

Daniela Matei a intrat, în urmă cu o lună şi jumătate, în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Nucet, fieful fostului preşedinte PSD Ion Stan. În calitate de contracandidat al Luizei Bărboiu, protejata lui Stan, femeia a avut parte de violenţe fizice şi verbale din partea oamenilor primăriţei. Unele dintre incidente a reuşit să le imortalizeze în câteva fimuleţe video postate de youtube. Matei a pierdut alegerile, dar a decis să-i scrie premierului o scrisoare deschisă în apărarea unei guvernări de stânga, “care prin oameni de caracter să evite derapaje ale democraţiei şi pierderi irecuperabile pentru ROMÂNIA.”

Read more

Canicula îi lasă săraci pe micii fermieri. Producţia de lapte, înjumătăţită!

Nu doar oamenii suferă de caldură! Specialiştii în piscicultură şi crescătorii de bovine,din judeţul Dâmboviţa,spun că temperaturile excesive le aduc numai pagube. Din cauza căldurii pe perioade mari, în domeniul pisciculturii se poate ajunge la mortalităţi în masă, cât despre bovine, producţia de lapte scade de la o zi la alta.

Read more

Izvorul Tămăduirii, “sfânta” sărbătoare a bătăii pe plase electorale şi mici gratis

Credincioşii care au luat parte, astăzi, la slujba de hram, de la Mănăstirea Nucet, au primit apă sfinţită, asezonată cu pachete electorale cu însemnele PSD, 5000 de mici şi bere gratis, plus un spectacol de lansare a candidaţilor social democraţi la primăriile judeţului şi la preşedinţia CJD.

Read more

Drumul Băleni-Nucet va fi reabilitat!

 Locuitorii comunei Băleni vor putea să-și ducă mai ușor marfa pentru a o vinde la București. Acaest lucru va fi posibil după ce președintele Florin Popescu a promis la sfârșitul săptămânii trecute, la bilanțul administrației locale din colegiul Moreni, că în această primăvară va începe reabilitarea drumului 711 C Băleni-Nucet și nu pentru că primarul i-a cerut acest lucru, ci pentru că bălenarii, oameni harnici și muncitori, o merită.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro