Fosta candidată la primăria Nucet, Daniela Matei, a primit răspuns la scrisoarea către Ponta!

Fosta candidată independentă la primăria Nucet, Daniela Matei, i-a scris premierului Victor Ponta la sfârşitul lunii iunie. Matei a  denunţat o serie de abuzuri care s-au comis împotriva sa în calitate de contracandidat al primăriţei în funcţie, Luiza Bărboiu. Matei a  anexat scrisorii mai multe filmuleţe video în care apropiaţi ai primăriei o agresau verbal.

Read more

Candidata independentă de la Nucet i-a scris lui Ponta despre abuzurile şi injuriile aduse de Luiza Bărboiu şi oamenii săi

Daniela Matei a intrat, în urmă cu o lună şi jumătate, în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Nucet, fieful fostului preşedinte PSD Ion Stan. În calitate de contracandidat al Luizei Bărboiu, protejata lui Stan, femeia a avut parte de violenţe fizice şi verbale din partea oamenilor primăriţei. Unele dintre incidente a reuşit să le imortalizeze în câteva fimuleţe video postate de youtube. Matei a pierdut alegerile, dar a decis să-i scrie premierului o scrisoare deschisă în apărarea unei guvernări de stânga, “care prin oameni de caracter să evite derapaje ale democraţiei şi pierderi irecuperabile pentru ROMÂNIA.”

Read more