Fosta candidată la primăria Nucet, Daniela Matei, a primit răspuns la scrisoarea către Ponta!

Fosta candidată independentă la primăria Nucet, Daniela Matei, i-a scris premierului Victor Ponta la sfârşitul lunii iunie. Matei a  denunţat o serie de abuzuri care s-au comis împotriva sa în calitate de contracandidat al primăriţei în funcţie, Luiza Bărboiu. Matei a  anexat scrisorii mai multe filmuleţe video în care apropiaţi ai primăriei o agresau verbal.

Read more

Candidata independentă de la Nucet i-a scris lui Ponta despre abuzurile şi injuriile aduse de Luiza Bărboiu şi oamenii săi

Daniela Matei a intrat, în urmă cu o lună şi jumătate, în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Nucet, fieful fostului preşedinte PSD Ion Stan. În calitate de contracandidat al Luizei Bărboiu, protejata lui Stan, femeia a avut parte de violenţe fizice şi verbale din partea oamenilor primăriţei. Unele dintre incidente a reuşit să le imortalizeze în câteva fimuleţe video postate de youtube. Matei a pierdut alegerile, dar a decis să-i scrie premierului o scrisoare deschisă în apărarea unei guvernări de stânga, “care prin oameni de caracter să evite derapaje ale democraţiei şi pierderi irecuperabile pentru ROMÂNIA.”

Read more
Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro