Victor Ponta confirmă disensiunile dintre Ion Stan şi Adrian Ţuţuianu

Victor Ponta a precizat, astăzi, că Biroul Politic al partidului va decide daca Ion Stan va pierde sau nu sprijinul sprijinul politic al PSD.  “După ce colegii mei jurişti vor vedea ce scrie în dosar, în cadrul Biroului Politic o să discutăm această situaţie şi vom lua o decizie, categoric.

Read more

Citeşte ce procent avea Stan înainte de episodul DNA şi ce spune Davidescu, contracandidatul lui

Ieri, deputatul Ion Stan a precizat la ieşirea de la audierile DNA că nu va demisiona din Parlament şi că îşi va continua campania electorală în colegiul Voineşti, unde candidează pentru al patrulea mandat consecutiv. Conform preşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu, Stan avea, înainte de episodul DNA, un scor electoral de aproximativ 70%. De altfel zona este una controlată de ani buni de deputatul PSD. Ţuţuianu a precizat că nu crede că cercetarea fostului lider social democrat va afecta scorul partidului în Dâmboviţa.

Read more

UPDATE! DILEMA S-A REZOLVAT!! Maşina MAI de campanie este a fostei poliţii a animalelor.

UPDATE: Maşina în cauză este o fostei Poliţii a Animalelor! Fusese colantată în stilul maşinilor de poliţie, dar după desfiinţarea serviciului autocolantele au fost îndepărate proprietarul a pus maşina la dispoziţia deputatului Ion Stan pentru campanie.

Read more

Ţuţuianu despre cazul Stan: “Am convingerea că poate să dovedească că e nevinovat”

Prima reacţie oficială a liderului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, legată de acuzaţiile pe care DNA le aduce colegului de partid, deputatul Ion Stan, a apărut astăzi în conferinţa de presă a partidului. Ţuţuianu a spus că se abţine de la comentarii, în lipsa unor informaţii corecte şi exacte. Pe de altă parte i-a luat apărarea fostului lider al PSD Dâmboviţa : ”Deputatul Stan se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Am convingerea că ceea ce a spus,  că e nevinovat, o va putea dovedi în faţa unei instanţe de judecată.”

Read more

Deputaţii noştri şi începutul aventurilor lor politice! Vezi când au debutat în Parlament

Dâmboviţa are 8 colegii de deputaţi şi tot atâtea persoane care ne reprezintă în Camera Deputaţilor. Unii au chiar o experinţă de luat în seamă, în timp ce alţii sunt mai novici în ale Parlamentului. Iată când şi cum au debutat ca aleşi ai dâmboviţenilor.

Read more

Ion Stan: “Nu-mi permit luxul de a fi traseist!” Vezi şi ce legătură are cu Radu Popa!

Cu o funcţie pierdută în PSD, dar cu una similară, asigurată în PPDD, Ion Stan nu se grăbeşte la “plăcinte.” Fostul lider al PSD Dâmboviţa a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei  “nu mai sunt la vârsta la care să-mi permit aventuri politice. La vârsta mea, nu-mi permit luxul de a fi traseist!”. Stan şi-a reînnoit afirmaţia conform căreia nu va pleca din PSD Dâmboviţa. Singura situaţie în care ar trece la o altă formaţiune politică, ar să fie exclus din rândurile social democraţilor.

Read more

Candidata independentă de la Nucet i-a scris lui Ponta despre abuzurile şi injuriile aduse de Luiza Bărboiu şi oamenii săi

Daniela Matei a intrat, în urmă cu o lună şi jumătate, în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Nucet, fieful fostului preşedinte PSD Ion Stan. În calitate de contracandidat al Luizei Bărboiu, protejata lui Stan, femeia a avut parte de violenţe fizice şi verbale din partea oamenilor primăriţei. Unele dintre incidente a reuşit să le imortalizeze în câteva fimuleţe video postate de youtube. Matei a pierdut alegerile, dar a decis să-i scrie premierului o scrisoare deschisă în apărarea unei guvernări de stânga, “care prin oameni de caracter să evite derapaje ale democraţiei şi pierderi irecuperabile pentru ROMÂNIA.”

Read more

Alungat de ai săi, Ion Stan, ofertat şi de Partidul Poporului Dan Diaconescu

 

Nici nu a rămas bine fără partid că Ion Stan este asaltat de oferte. Fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa, Ion Stan, este aşteptat cu braţele deschise de liderii Partidului Poporului Dan Diaconescu! Invitaţia oficială a fost lansată de către primvicepreşedintele partidului, Radu Popa, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru “Universul dâmboviţean”.

Read more

Ion Stan atacă: “Am intrat în conflict cu interesele de afaceri ale Rovanei Plumb”

În ultima sa conferinţă de presă, ţinută în calitate de lider al social democraţilor dâmboviţeni, Ion Stan a atacat-o pe Rovana Plumb, Ministrul Mediului, pe care a numit-o “Rovăniţa Ciobăniţa care a dezinformat partidul în legătură cu activitatea intensă a organizaţiei PSD Dâmboviţa”.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro