La Morteni, “s-a spart gheaţa” colaborării PSD – PDL!

Unde dragoste politică nu e… nimic nu e! Şi cât ar fi şefii de şefi la Bucureşti, în teritoriu tot şefii mai mici sunt stăpâni. Că în USL sunt probleme nu neagă nici măcar centrul şi că la Dâmboviţa ele sunt ceva mai acute, o vede tot omul.  Recent, chiar copreşedintele USL Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, afirma după metoda: „Fă-te frate cu dracul până treci puntea” că: “Dacă va fi nevoie (…) mă voi alia şi cu PDL-ul în interesul judeţului!”  A aplicat, însă, vorba înainte să o spună, la Morteni.

Read more

TERMICA, somată de GDF SUEZ! Pe 17 ianuarie, se întrerupe furnizarea gazului!

Şcolile, instituţiile publice, spitalele şi 2.200 de apartamente din Târgovişte riscă să rămână  în frig şi fără apă caldă. Distribuitorul de gaze naturale GDF Suez a înaintat societăţii Termica un preaviz de sistare, care va fi pus în aplicare pe 17 ianuarie. Cei de la GDGF vor ca până atunci societatea să-şi achite cei aproximativ 4 milioane de lei datorie, din care o parte reprezintă rată scadentă a lunii trecute.

Read more

UNPR Dâmboviţa îşi face bagajele! Se mută… cu puterea!

Uneperiştii locali îşi strâng şi centralizează, zilele acestea, documentele pentru viitoarea fuziune cu social democraţii, de care s-au rupt cu ceva vreme în urmă. Un fel de “în genunchi mă întorc la tine!”. Fuziunea ar urma să aibă loc până la finele acestei luni, când UNPR va deveni parte a conglomeratului politic – USL.

Read more

USL a câştigat toate colegiile din Dâmboviţa! Vezi rezultatele

Victorie halucinantă a Uniunii Social Liberale în judeţul Dâmboviţa.

 Rezultatele colectate din teritoriu  arătă că uniunea  a închis,  toate colegiile, obţinând peste tot cel puţin 50% plus 1 din voturi. Este cel mai bun rezultat obţinut de o alianţă politică la nivelul judeţului Dâmboviţa în alegeri parlamentare.

Read more

Citeşte ce procent avea Stan înainte de episodul DNA şi ce spune Davidescu, contracandidatul lui

Ieri, deputatul Ion Stan a precizat la ieşirea de la audierile DNA că nu va demisiona din Parlament şi că îşi va continua campania electorală în colegiul Voineşti, unde candidează pentru al patrulea mandat consecutiv. Conform preşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu, Stan avea, înainte de episodul DNA, un scor electoral de aproximativ 70%. De altfel zona este una controlată de ani buni de deputatul PSD. Ţuţuianu a precizat că nu crede că cercetarea fostului lider social democrat va afecta scorul partidului în Dâmboviţa.

Read more

Lovitură sub centură! Consilierul judeţean PDL Vasile Moise a semnat alianţă politică cu USL!

În plină campanie electorală, USL dă o lovitură de imagine adversarilor politici atrâgându-şi oficial susţinerea Partidei Romilor din judeţul Dâmboviţa. Adrian Ţuţuianu ca reprezentant al USL a semnat un protocol electoral de colaborare cu Vasile Moise “Deju”, ca reprezentant al Partidei Romilor Dâmboviţa. La semnare a fost prezent şi deputatul Nicolae Păun, liderul naţional al romilor, dar şi consilierul local PDL, Tudorică Răducanu.

Read more

Dialog şi sprijin reciproc între locuitorii din Colegiul Răcari şi candidatul USL Georgică Dumitru

Faptul că Georgică Dumitru este un om sincer, care ştie să asculte doleanţele semenilor şi se implică în rezolvarea acestora s-a reflectat în căldura cu care a fost întâmpinat de sute de locuitori din Colegiul Răcari. Că este vorba de comunele Tărtăşeşti şi Finta sau de oraşul Răcari, întâlnirile au avut ceva în comun: oamenii sunt doritori să-l cunoască mai bine, să dialogheze cu deputatul Georgică Dumitru – candidat USL pentru un nou mandat de parlamentar – despre problemele cu care se confruntă ei şi familiile lor, dar şi comunităţile în care trăiesc.

Read more

Leonardo Badea, la pas prin judeţ: “Oamenii au încredere în proiectul USL!

 Leonardo Badea, candidatul USL pe colegiul senatorial de nord, a bătut, duminică, uliţele desfundate ale Bezdeadului. Badea a stat de vorbă cu localnicii, le-a spus despre proiectul de guvernare a Uniunii Social Libererale şi le-a ascultat păsurile: “Oamenii îmi spun prima dată: ”Domnule, eşti mai tânăr decât pari pe afiş” (asta, ca o glumă). În al doilea rând, vin şi spun că au aşteptări şi că au probleme legate de infrastructură şi drumuri. În special în nordul judeţului, unde este aşteptată finanţarea prin fonduri europene pentru Subcarpatica.

Read more

Norica Nicolai, alături de Ionuţ Săvoiu şi Valentin Calcan, echipa USL pentru colegiul Titu

Vineri, evenimentul oficial de lansare a candidaţilor USL, Ionuţ Săvoiu pentru colegiul de deputaţi Titu şi Valentin Calcan pentru colegiul senatorial de sud, s-a bucurat de participarea europarlamentarului PNL, Norica Nicolai. Acesta a venit pentru  a-şi exprima întreaga susţinere pentru cei doi candidaţi, dar şi pentru întreaga echipă USL din Dâmboviţa.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro