Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021
ana_si_popa

Bogdan Ana Bodi: “Probabilitatea ca din Dâmboviţa să avem 9 deputați și 4 senatori este foarte mare”

 Duminică, 436.192 de dâmboviţeni sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlamentul României pentru următorii 4 ani. Dâmboviţa are 8 colegii de deputaţi şi 3  de senatori. Cu toate acsestea, am putea avea mai mult de 11 reprezentanţii în forul legislativ al ţării. Pentru asta ar trebuie să conveargă mai mulţi factori: numărul de cetăţeni care vor vota, rezultatele celor trei formaţiuni importante USL, ARD şi PPDD, precum şi schema de redistribuire a mandatelor la nivel naţional. 80 de mandate din viitorul parlament vor intra în această loterie a redistribuirii, care ar putea aduce, la fel ca şi acum patru ani, parlamentarii de pe locurile 3 sau 4.

Posibilitate ca din Dâmboviţa să fie aleşi mai mult de 11 parlamentari îi îndeamnă pe reprezentanţii Partidului Poprului să cheme lumea la vot: “Târgoviştenii şi dâmboviţenii ar trebui să iasă la vot în număr foarte mare. Probabilitatea ca din județul Dâmboviţa să meargă la Bucureşti nouă deputaţi şi patru senatori este foarte mare şi depinde numai de cetăţeni. Indiferent pe cine votează, rugămintea mea ar fi să meargă în număr cât mai mare la vot. Un număr de parlamentari în plus este foarte important pentru toţi cetăţenii din Dâmboviţa.”a spus ieri, într-o conferinţă de presă a partidului, George Bogdan Ana “Bodi”, candidatul PPDD pe colegiul de senat Târgovişte – Moreni.

“Cu cât sunt mai mulți parlamentari din Dâmboviţa, indiferent de la ce partid, cu atât mai mulţi oameni vor pune presiune pe Guvern ca să îndrepte fonduri pentru judeţ. Asta ar trebui sa înţeleagă oamenii.” a fost şi  îndemnul preşedintelui formaţiunii la nivel judeţean şi el candidat, pe colegiul de deputaţi Târgovişte, Radu Popa.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *