Ana Bogdan “Bodi”: “PPDD a propus ajutoare de urgenţă pentru familiile sărace, dar USL şi PDL s-au opus”

Reprezentanţii Partidului Poporului Dan Diaconescu se declară extrem de indignaţi de atitudinea colegilor democrat liberali şi uselişti din Consiliul Local Târgovişte, care nu au luat în seamă două propuneri, de factură socială, ale PPDD. La ultima şedinţă extraordinară de CLM, cei trei consilieri locali ai formaţiunii au fost mandaţi să propună pe de o parte  ajutoare de urgenţă pentru toate familiile cu venituri sub 1.500 de lei şi pentru pensionarii din oraş, iar pe de alta, majorarea de la 150 la 200 de lei a valorii tichetelor acordate pensionarilor de Crăciun şi Paşte.

Read more

Partidul Poporului Dan Diaconescu şi-a depus candidaturile. N-ai să ghiceşti cine unde candidează!

Reprezentanţii PPDD au vrut să fie bomboana de pe tort (sau colivă având în vedere cum merg treburile în Dâmboviţa) şi şi-au depus ultimii candidaturile la BEJ. Partidul Poporului are, în final, listă completă de candidaţi.

Read more

Haiducie marca PPDD! Abonament de transport pentru pensionari, contra adeziune la partid!

Sute de persoane s-au călcat în picioare, ca să se înscrie zilele acestea, în organizaţia judeţeană a PPDD. Nu i-a împins de la spate doctrina politică, ci abonamentul AITT dat gratuit celor ce semnau că vor să fie cu trup şi suflet pepededişti.  (VIDEO – imagini needitate).

Read more

Ion Stan: “Nu-mi permit luxul de a fi traseist!” Vezi şi ce legătură are cu Radu Popa!

Cu o funcţie pierdută în PSD, dar cu una similară, asigurată în PPDD, Ion Stan nu se grăbeşte la “plăcinte.” Fostul lider al PSD Dâmboviţa a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei  “nu mai sunt la vârsta la care să-mi permit aventuri politice. La vârsta mea, nu-mi permit luxul de a fi traseist!”. Stan şi-a reînnoit afirmaţia conform căreia nu va pleca din PSD Dâmboviţa. Singura situaţie în care ar trece la o altă formaţiune politică, ar să fie exclus din rândurile social democraţilor.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro