TERMICA, somată de GDF SUEZ! Pe 17 ianuarie, se întrerupe furnizarea gazului!

Şcolile, instituţiile publice, spitalele şi 2.200 de apartamente din Târgovişte riscă să rămână  în frig şi fără apă caldă. Distribuitorul de gaze naturale GDF Suez a înaintat societăţii Termica un preaviz de sistare, care va fi pus în aplicare pe 17 ianuarie. Cei de la GDGF vor ca până atunci societatea să-şi achite cei aproximativ 4 milioane de lei datorie, din care o parte reprezintă rată scadentă a lunii trecute.

Read more

Ana Bogdan “Bodi”: “PPDD a propus ajutoare de urgenţă pentru familiile sărace, dar USL şi PDL s-au opus”

Reprezentanţii Partidului Poporului Dan Diaconescu se declară extrem de indignaţi de atitudinea colegilor democrat liberali şi uselişti din Consiliul Local Târgovişte, care nu au luat în seamă două propuneri, de factură socială, ale PPDD. La ultima şedinţă extraordinară de CLM, cei trei consilieri locali ai formaţiunii au fost mandaţi să propună pe de o parte  ajutoare de urgenţă pentru toate familiile cu venituri sub 1.500 de lei şi pentru pensionarii din oraş, iar pe de alta, majorarea de la 150 la 200 de lei a valorii tichetelor acordate pensionarilor de Crăciun şi Paşte.

Read more

Avram Iancu anunţă dezvăluiri SENZAŢIONALE din sânul PPDD Târgovişte

Lucrurile în PPDD nu par deloc a se linişti. Dispărut subit din lista de consilieri locali, deşi era în capul acesteia, fostul preşedinte al PPDD Târgovişte, Avram Iancu îşi pregăteşte revenirea pe scena politică cu “dezvăluiri senzaţionale” cum singur le numeşte, despre jocurile din organizaţia locală.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro