ortooxacell kiss2022.gif Flax

Adriean Budoiu rămâne primarul Fieniului!

 Demisionar din partid, apoi suspendat din funcţie, în ultimele luni, Adriean Budoiu a trecut prin toate. Acum răsuflă uşurat! Este din nou primar ales de fienari. Budoiu şi-a reconfirmat poziţia, câştigând mandatul pentru PDL Dâmboviţa, în faţa candidatului USL, Gheorghe Secăreanu.

Duminică, Tudorică Răducanu este candidat la Consiliul Local Târgovişte şi luni, elev care dă BAC-ul!

tudorica-raducanu

Tudorică Răducanu a fost şi în mandatul 2008 – 2012 consilier local al municipiului Târgovişte, însărcinat cu problemele romilor din municipiu. Răducanu, deşi are 55 de ani, nu a apucat să-şi termine studiile, deşi pe vremea comuniştilor a îndeplinit funcţii de conducere. Nici atunci, şi nici acum, faptul că Tudorică nu are, la dosar, o … Citește mai mult

Gabriel Boriga s-a înscris în cursa electorală. La fel şi colegii săi, consilierii locali. Iată lista!

Gabriel Boriga, primarul în funcţie al municipiului şi preşedinte al PDL Târgovişte, a depus, astăzi, actele necesare înscrierii în cursa electorală pentru un nou mandat. Candidatura fost validată la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Târgovişte. Boriga  a fost însotiţ, la depunerea candidaturii, de preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, şi consilierii locali propuşi pe lista partidului.