Lacrimi în campania electorală! Un consilier PDL a plâns, timorat de adversarii politici!

Incredibil, dar adevărat! Preşedintele PDL Gura Ocniţei, Gheorghe Lambă, consilier local al formaţiunii politice, a ieşit în lacrimi din campania electorală. Omul este speriat după ce azi noapte geamurile magazinului şi vitrina frigorifică i-au fost sparte.

Read more

Volintiru taie-n carne vie! Paraschiv, şeful de campanie al lui Roşca Stănescu, are interzis în PNL!

Decizie radicală şi categorică a preşedintelui interimar al PNL Dâmboviţa faţă de liberalul Dragoş Paraschiv, fost vicepreşedinte al PNL şi şef de campanie pentru Sorin Roşca Stănescu. Volintiru a dispus printr-un email ca Paraschiv să fie scos din schemă: Paraschiv nu va mai primi informaţii cu privire la campania electorală şi nu va mai putea intra în nici un sediu al partidului. Liderul liberal i-a anunţat pe colegi, în acealaşi mesaj electronic, că nu aşteaptă nici un fel de comentarii pe acest subiect.  De comentat, se pare că a comentat chiar Roşca Stănescu, nemulţumit de această decizie radicală şi rămas acum fară şef de campanie. El ar vrea să schimbe decizia conducerii.

Read more

Citeşte ce procent avea Stan înainte de episodul DNA şi ce spune Davidescu, contracandidatul lui

Ieri, deputatul Ion Stan a precizat la ieşirea de la audierile DNA că nu va demisiona din Parlament şi că îşi va continua campania electorală în colegiul Voineşti, unde candidează pentru al patrulea mandat consecutiv. Conform preşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu, Stan avea, înainte de episodul DNA, un scor electoral de aproximativ 70%. De altfel zona este una controlată de ani buni de deputatul PSD. Ţuţuianu a precizat că nu crede că cercetarea fostului lider social democrat va afecta scorul partidului în Dâmboviţa.

Read more

UPDATE! DILEMA S-A REZOLVAT!! Maşina MAI de campanie este a fostei poliţii a animalelor.

UPDATE: Maşina în cauză este o fostei Poliţii a Animalelor! Fusese colantată în stilul maşinilor de poliţie, dar după desfiinţarea serviciului autocolantele au fost îndepărate proprietarul a pus maşina la dispoziţia deputatului Ion Stan pentru campanie.

Read more

Mesaj I.G.S.U „Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale!”

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U) şi E.ON România au demarat, în această săptămână, a doua campanie comună de informare şi conştientizare a populaţiei din cadrul parteneriatului încheiat în luna septembrie a acestui an. R.I.S.C. (Renunţă. Improvizaţiile sunt catastrofale!”)  îşi propune să avertizeze cetăţenii cu privire la riscurile la care se expun dacă încalcă regulile privind utilizarea instalaţiilor electrice şi a celor alimentate cu gaz.

Read more

Candidatul ARD, Adrian Rădulescu, victimă a huliganismului electoral

Deputatul Adrian Rădulescu, candidat pentru colegiul de senat Târgovişte-Moreni are cel mai mari probleme în zona în care candidează. Azi noapte i-au fost distruse 44 de bannere transversale şi 450 de postere în localităţile Moreni, I.L.Caragiale, Vlădeni, Dărmăneşti, Bucşani şi Gura Ocniţei. Aceasta după ce în urmă cu câteva zile alte 65 de bannere i-au fost tăiate tot în timpul noţii, în aceleaşi localităţi. Paguba totală se ridică la 8.500 de euro.

Read more

Gabriel Boriga: “Nu murdăriţi şi mâzgăliţi Târgoviştea cu afişele voastre electorale!”

Mesajul tranşant este adresat tuturor formaţiunilor politice, cărora edilul Târgoviştei, Gabriel Boriga, le cere să nu mai lipească afişe pe stâlpii de iluminat public: “Nu murdăriţi şi mâzgăliţi Târgoviştea cu afişele voastre electorale! Târgovişte este un oraş prea frumos pentru a fi murdărit de politică!”.

Read more

USL a început campania în sud cu lansarea candidaţilor Ionuţ Săvoiu şi Valentin Calcan

Primele întâlniri de campanie, organizate în colegiul Titu, s-au desfăşurat, aseară, în localităţile Nucet (foto 1 ş 2), Sălcioara (foto 3 şi 4) şi Braniştea (foto 5 şi 6), cu participarea a câteva sute de localnici, a preşedintelui PSD, Adrian Ţuţuianu, a primarilor celor trei comune şi, bineînţeles, a candidaţilor: Ionuţ Săvoiu pentru Camera Deputaţilor şi Valentin Calcan pentru Senat.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro