Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

PSD face plângere la BEJ! ACL încalcă regulamentul privind publicitatea stradală, la Târgoviște!

Liderul PSD Târgoviște, Cristian Stan a anunțat astăzi că alianța PSD – UNPR – PC va face plângere la BEJ Dâmbovița împotriva ACL, cu privire la afișajul electoral din municipiu. Stan spune că Alianța Creștin Liberală  – PDL și PNL nu a cerut avize pentru amplasarea steagurilor electorale cu Klaus Johannis. Este vorba despre 103 materiale electorale. 

demo_hot_news_cristian stan„Deși sunt 11 consilieri ACL care au votat regulamentul pentru publicitatea stradală, Alianța Creștin Liberală a instalat 103 steaguri fără a cerere de aviz. Nu au depus garanție. Nu mi se pare corect ca un competitor să depună garanție, iar ceilălalt să folosească banii în campanie. Iată cum înțelege alianța să respecte cadrul legal aplicabil activității de campanie.” a precizat Stan. PSD a depus o garanție pentru materialele sale electorale de 4 000 de lei, iar garanția pe care ar fi trebuit să o depună ACL era de aproximativ 5000 de lei. 

Liderul PSD Târgoviște spune că formațiunea pe care o reprezintă va depune o plângere la BEJ și va sesiza și poliția locală și arhitectul șef al orașului. ACL Târgoviște poate primi o amendă de până al 50.000 de lei și ar putea fi obligat să dea jos materialele electorale  amplasate pe stâlpi. 

 

 

30 – 50 000 de lei.

 

cerere de suplimentare.

80 , suplimenare înca 20

4000

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media