NESIMŢIRE MARCA SUPERCOM! De un an le plătim servicii pe care nu le fac!

De o săptămână Supercom, firma care ne ridică gunoiul menajer contra celebrei taxe de habitat de 16 lei pe lună, a schimbat programul de colectare de la o dată, la de două ori pe săptămână. Cum minunile de genul serviciilor în plus la acelaşi preţ nu ţin nici măcar 3 zile, iată care este explicaţia.

Read more

Lacrimi în campania electorală! Un consilier PDL a plâns, timorat de adversarii politici!

Incredibil, dar adevărat! Preşedintele PDL Gura Ocniţei, Gheorghe Lambă, consilier local al formaţiunii politice, a ieşit în lacrimi din campania electorală. Omul este speriat după ce azi noapte geamurile magazinului şi vitrina frigorifică i-au fost sparte.

Read more

Dialog şi sprijin reciproc între locuitorii din Colegiul Răcari şi candidatul USL Georgică Dumitru

Faptul că Georgică Dumitru este un om sincer, care ştie să asculte doleanţele semenilor şi se implică în rezolvarea acestora s-a reflectat în căldura cu care a fost întâmpinat de sute de locuitori din Colegiul Răcari. Că este vorba de comunele Tărtăşeşti şi Finta sau de oraşul Răcari, întâlnirile au avut ceva în comun: oamenii sunt doritori să-l cunoască mai bine, să dialogheze cu deputatul Georgică Dumitru – candidat USL pentru un nou mandat de parlamentar – despre problemele cu care se confruntă ei şi familiile lor, dar şi comunităţile în care trăiesc.

Read more

Candidatul ARD, Adrian Rădulescu, victimă a huliganismului electoral

Deputatul Adrian Rădulescu, candidat pentru colegiul de senat Târgovişte-Moreni are cel mai mari probleme în zona în care candidează. Azi noapte i-au fost distruse 44 de bannere transversale şi 450 de postere în localităţile Moreni, I.L.Caragiale, Vlădeni, Dărmăneşti, Bucşani şi Gura Ocniţei. Aceasta după ce în urmă cu câteva zile alte 65 de bannere i-au fost tăiate tot în timpul noţii, în aceleaşi localităţi. Paguba totală se ridică la 8.500 de euro.

Read more

Familia continuă, cu succes, afacerea lui Ionel Mişu! REGATA rămâne Nr. 1 la nivel naţional!

Au trecut 6 luni de la trecerea în nefiinţă a regretatului Ionel Mişu, părintele Regata. Cunoscutul om de afaceri Ionel Mişu, născut în 1936,  a fondat şi administrat S.C. Regata S.R.L, Târgovişte, cea mai mare companie de import şi distribuţie la nivel naţional, pentru gresie, faianţă, obiecte sanitare şi materiale pentru finisaje.

Read more

În spitalul din Găeşti pacienţii sunt internaţi alături de maidanezi!

Mai mulţi pacienţi internaţi în spitalul din Găeşti s-au plâns autorităţilor că holurile  şi curtea unităţii medicale sunt pline de câini. Pacienţii se simt ameninţaţi de patrupede, care adesea se plimbă printre saloane. Se pare că, toată situaţia i se datorează managerului spitalului, Elena Olaru, cea care protejează animalele pe care le sterilizează şi hrăneşte pe banii ei.

Read more

Florin Popescu – campanie de strângere de semnături pentru o lege a maidanezilor! Spune-ţi părerea!

Candidaţii ARD, Florin Popescu şi Adrian Rădulescu, au demarat, astăzi, o campanie de strângere de semnături pentru un proiect legislativ care ar urma să rezolve problema câinilor fără stăpân. Campania are loc, deocamdată, doar în municipiile Târgovişte şi Moreni.

Read more

În colegiul Titu şi PDL-iştii sunt USL-işti! Primarii din Costeştii din Vale şi Brezoaiele îl susţin pe Ionuţ Săvoiu

Pentru ARD scad tot mai mult şansele de victorie în colegiul Titu, după ce două dintre localităţile puternice democrat liberale au tecut de parte inamicului politic, al USL. Aseară, la întâlnirea electorală a USL din comuna Costeştii din Vale, primarul localităţii, Matei Toma, şi vecinul său din comuna Brezoaiele, Nicolae Tudorache şi-au exprimat public susţinerea faţă de social democraţi, îndemnându-şi şi comunităţile să facă acest lucru.

Read more

La primăria Răcari: “Nu mor caii, când vor câinii!” Caraveţeanu a revenit în funcţie!

Mesajul postat pe Facebook de primariul Răcariului, Marius Caraveţeanu: “Nu mor caii, când vor câinii!” imediat după ce Prefectura Dâmboviţa a emis  ordinul privind încetarea înainte de termen a mandatului, s-a adeverit. Caraveţeanu a revenit în funcţie după ce Tribunalul Dâmboviţa a anulat ordinul Prefecturii.

Read more

USL a început campania în sud cu lansarea candidaţilor Ionuţ Săvoiu şi Valentin Calcan

Primele întâlniri de campanie, organizate în colegiul Titu, s-au desfăşurat, aseară, în localităţile Nucet (foto 1 ş 2), Sălcioara (foto 3 şi 4) şi Braniştea (foto 5 şi 6), cu participarea a câteva sute de localnici, a preşedintelui PSD, Adrian Ţuţuianu, a primarilor celor trei comune şi, bineînţeles, a candidaţilor: Ionuţ Săvoiu pentru Camera Deputaţilor şi Valentin Calcan pentru Senat.

Read more

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană stârneşte un nou război mediatic între ARD şi USL!

Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al municipiului Târgovişte este cel mai îndrăzneţ proiect care ar urma să fie implementat la nivelul municipiului. 34 de milioane de euro ar trebui să schimbe faţa oraşului prin înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare, asfaltarea străzilor, schimbarea sistemului de iluminat public, locuri de joacă, spaţii verzi şi supraveghere video în 5 dintre cartiere.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro