ortooxacell kiss2022.gif Flax

15.000 de lei pentru Codruţ Oprea, în prima zi a unei campanii de strângere de fonduri

 La iniţiativa secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Constantin Cătălin Chiper, dată fiind starea gravă în care se află, în continuare, agentul principal OPREA Constantin Codruţ, a fost demarată o campanie umanitară pentru strângerea de fonduri necesare continuării tratamentului medical al poliţistului.

 La numai câteva ore de la demararea campaniei umanitare iniţiate de MAI pentru strângerea de fonduri necesare continuării tratamentului medical al poliţistului OPREA Constantin Codruţ, a fost primită o donaţie, în valoare de 15.000 de lei, din partea primarului sectorului 6 al Capitalei, Rareş Mănescu.

 Persoanele care doresc să sprijine financiar acest demers îl pot contacta pe tatăl poliţistului, domnul Adrian Oprea, la numărul de telefon 0731.017.086.

 La data de 4 septembrie 2010, în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, agentul principal OPREA Constantin Codruţ, aflat în misiune, intervenind pentru aplanarea unui conflict a fost lovit, din spate, provocându-i-se un traumatism craniocerebral care l-au dus în stare de comă profundă. Intervenţiile medicale ulterioare au reuşit să-l scoată pe tânăr din comă, fără a se obţine nsărecuperarea sa integrală, ci doar o stare vegetativă.

 

Direcţia de Informare a Ministerului Afacerilor Interne

Distribuie:

Un comentariu la „15.000 de lei pentru Codruţ Oprea, în prima zi a unei campanii de strângere de fonduri”

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media