AITT: “Partidele politice în CLM Târgovişte sfidează pensionarii din municipiu”

Ţinând cont de informaţiile vehiculate în presă locală, referitoare la acordarea abonamentelor de transport public local către pensionarii din Municipiul Târgovişte, S.C. ASOCIAŢIA INVESTITORILOR TRANSPORT  TÂRGOVIŞTE  S.R.L. face următoarele precizări: 

Read more

DSP Dâmboviţa a primit sub 20% din necesarul de vaccinuri antigripale

La finalul săptămânii trecute a început distribuţia către medicii de familie dâmboviţeni a vaccinurilor antigripale gratuite. DSP Dâmboviţa a primit doar 13.800 de doze din cele 75.842 solictate ministerului. Direcţia aşteaptă ca în perioada următoare numărul acestora să fie suplimentat. La acest moment, medicii de familie au început vaciinarea în cadrul grupelor de populaţie considerate la risc: persoanele cu vârste cuprinse între 6 luni si 64 de ani aflate în evidenţa medicilor de familie cu afecţiuni cronice pulmonare, metabolice, renale, hepatice, neurologice, diabet zaharat, astm sau cu virusul imunodeficientei umane; gravidele; precum şi toate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. Pentru aceste categorii vaccinarea este gratuită.

Read more

Haiducie marca PPDD! Abonament de transport pentru pensionari, contra adeziune la partid!

Sute de persoane s-au călcat în picioare, ca să se înscrie zilele acestea, în organizaţia judeţeană a PPDD. Nu i-a împins de la spate doctrina politică, ci abonamentul AITT dat gratuit celor ce semnau că vor să fie cu trup şi suflet pepededişti.  (VIDEO – imagini needitate).

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro