Avocatul Poporului vine pe 21 martie la Târgovişte, pentru a acorda audiențe gratuite

Luni, 21 martie 2016, reprezentantul instituției Avocatul Poporului va fi prezent  în Târgovişte, va acorda audiențe şi va primi petiții, între orele 10 și 14, în sediul Consiliului Județean din Piața Tricolorului nr. 1 (palatul administrativ).

Acordarea audiențelor este gratuită, iar cererile adresate instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Cei care doresc să meargă luni în audiență trebuie să aibă, în copie, documentele doveditoare ale situației reclamate.

Reprezentantul Avocatului Poporului vine de la Biroul Teritorial Ploiești, care deservește și județul Dâmbovița. Este important de știut că nu este necesară programarea, toate persoanele care se prezintă vor fi primite în audiență.

În ceea ce privește petițiile, intră în competența Avocatului Poporului cele care se referă la nedreptăți sau abuzuri pe care dumneavoastră le-ați suferit de la autorități publice, însemnând: primării, prefectură, consilii județene sau comunale, ministere, departamente, agenții guvernamentale, oficii sau departamente ale acestora, instituții publice (direcții, inspectorate, oficii ale acestora) și NU intră în competența Avocatului Poporului actele judecătorești, ale Președinției, Parlamentului sau Guvernului.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro