AITT: “Partidele politice în CLM Târgovişte sfidează pensionarii din municipiu”

 

După campania electorală pentru alegerea Primarului, din iunie 2012, distribuirea abonamentelor gratuite pentru pensionari a cunoscut dificultăţi.

Începând cu data de 01.09.2012, din motive pe care nu le cunoaştem, Primăria Municipiului Târgovişte, prin Direcţia de Asistenta Socială, a sistat distribuirea  abonamentelor gratuite pe mijloacele de transport public de călători,  facilitate acordata pensionarilor cu o pensie mai mică sau egală cu 800 de lei, prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Târgovişte nr.412/28.10.2008. 

Având in vedere informaţiile comunicate de către consilierul local PSD, d-nul Cristian Stan, in cadrul emisiunii „Fata in fata” difuzată de postul Columna TV, în data de 22.11.2012, între orele 21,oo-22,oo, potrivit cărora vinovăţia pentru nedistribuirea abonamentelor gratuite ar aparţine SC AITT SRL, care nu ar fi facturat contravaloarea abonamentelor, facem precizarea ca aceste informaţii sunt false şi răuvoitoare.

S.C. ASOCIAŢIA INVESTITORILOR TRANSPORT  TÂRGOVIŞTE  S.R.L. a respectat întrutotul Contractul de parteneriat public privat cu privire la delegarea gestiunii serviciului de transport public local în municipiul Târgovişte încheiat cu Consiliul Local Municipal Târgovişte.

În realitate, Primăria Târgovişte, din 2008 şi până astăzi, a întârziat mereu cu plata abonamentelor pentru pensionari. Astfel, am ajuns ca, la aceasta dată, soldul de încasat de la Primăria Municipiului Târgovişte să fie de 1.317.093,70 lei, reprezentând contravaloarea abonamentelor distribuite până la data de 31.08.2012. Această datorie poate fi verificată şi confirmată de Direcţia de Asistenţă Socială. 

Regretăm tentativa nereuşită a domnului consilier local, Cristian Stan, prin care a încercat culpabilizarea SC AITT SRL pentru sistarea acordării gratuite a abonamentelor către pensionarii din Municipiul Târgovişte.

SC AITT SRL se delimitează de orice încercare de implicare a societăţii noastre în jocurile politice ale acestui moment electoral şi cere Primarului Municipiului Târgovişte să respecte toate Hotărârile de Consiliul Local Târgovişte, inclusiv cele referitoare la protecţia socială a pensionarilor.

Conducerea SC AITT SRL

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro