Haiducie marca PPDD! Abonament de transport pentru pensionari, contra adeziune la partid!

 

http://www.youtube.com/watch

Bătrânii oraşului, cu pensie sub 800 de lei, că aveau, că nu aveau nevoie, au stat chiar ore la coadă că să devină “adepţii” lui Diaconescu şi să plece acasă cu un abonament pe traseele târgoviştene ale AITT-ului, societate la care era până nu demult acţionar Bogdan Ana, fost viceprimar democrat liberal al oraşului, actualmente consilier judeţean PPDD şi candidat al formaţiunii pe colegiul Târgovişte – Moreni. Abonamentul este valabil în luna noiembrie care coincide fericit cu perioada campaniei electorale.

Cum AIIT este o asociaţie în parteneriat public-privat, primăria Târgovişte s-a autosesizat în cazul abonamentelor şi cere documente care să demonstreze că biletele au fost plătite de cineva, persoană fizică sau juridică. Altfel, îşi rezervă dreptul de a sesiza ANAF pentru un control financiar. Mai mult, reprezentanţii primăriei spun că dacă AITT a încălcat obligaţiile contractuale prin care doar consiliul local decide asupra tarifelor şi gratuităţilor, contractul ar putea fi reziliat.

În replică, Bogdan Ana a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că o persoană fizică a plătit toate cele câteva sute de abonamente, care vor fi date luna acesta oamenilor. A pus şi că PPDD a luat această măsură în urma sistării de către autorităţile locale a acordării facilităţilor de transport pentru pensionari “Primăria să se autosesizeze că nu a plătit abonamentele pentru pensionarii de acum doi ani. Poate să sesizeze şi ANAF-ul. Ce e prima oară când vine ANAF? ” Cât despre adeziuni: “Nu îi obligă nimeni să semneze adeziune. Unii au, unii nu. Şi oricum adeziunea nu înseamnă nimic! Mâine semnează cu alt partid şi gata! Nu se întâmplă nimic.” a precizat Ana.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro