Planul Integrat de Dezvoltare Urbană stârneşte un nou război mediatic între ARD şi USL!

 

Faptul că, până la acest moment, nu s-a încheiat procedura de atribuire a licitaţiei face din PID monedă electorală. Primul a ieşit la atac preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, care a spus că există riscul ca finanţarea pentru PID să fie pierdută datorită întârzierilor la procedura de atribuire.“Îi atrag ateniţa public primarului Gabriel Boriga! Nu aş vrea să zică că cineva i-a tăiat banii, că are cineva ceva cu Târgoviştea. Nimeni nu are nimic cu Târgovişte!”, a declarat Ţuţuianu.

Replica primarului Gabriel Boriga nu s-a lăsat aşteptată: “Târgoviştea este boicotată de USL de 5 luni, consilierii USL au înţeles că a sabota este ceva bun! PID-ul este un proiect al meu de suflet, pe care l-am câştigat noi, executivul primărie, după ani de muncă, pentru care avem finanţare şi ale cărui etape sunt în desfăşurare. Proictele europene sunt sabotate de USL, pentru că USL conduce România. Ei încearcă să se răzbune pe târgovişteni, iar de 5 luni de zile se răzbună pe Târgovişte şi târgovişteni.”

Schimbul de replici nu s-a încheiat aici, intervenind în discuţie şi preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan, liderul de grup al USL în cadrul consiliului local: “Atât reabilitarea drumului de centură, cât şi Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, ambele esenţiale pentru dezvoltarea infrastructurii municipalității, sunt proiecte cu întârzieri nepermise în derulare. Întreaga responsabilitate a gestionării defectuoase o poartă domnul Boriga şi echipa din jurul său. …Ce vină are Uniunea Social Liberală că, de doi ani de zile de când s-a semnat contractul de finanţare pentru PIDU, nici până astăzi lucrările de execuţie nu au demarat?! Ce vină poartă Uniunea Social Liberală pentru faptul că domnul Boriga, dirijat de clientela de interese care-i asigură „spatele”, este, în egală măsură, mincinos şi iresponsabil?!”,  a transmis Stan printr-un comunicat de presă.

 


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro