ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ionuţ Săvoiu, primul în preferinţele cetăţenilor din colegiul Titu!

Ieri, jurnaliştii de la econtext.ro au publicat o situaţie statistică, pe baza sondajelor apărute până acum în presă, în care au arătat cine sunt candidaţii preferaţi de electorat în zona Munteniei. http://www.econtext.ro/dosar–2/analiza/sondajele-vorbesc-iata-cine-ar-putea-fi-viitorii-deputati-si-senatori-din-muntenia.html

Ionuţ Săvoiu, candidatul USL pentru colegiul Titu, este, conform econtext.ro, primul în preferinţele cetăţenilor colegiului. Săvoiu este unul dintre cei care au preferat campania door-to-door, parcurgând toate satele şi comunele colegiului şi stând de vorbă cu oamenii. Ieri, candidatul s-a întâlnit, din nou, cu cetăţenii din Titu şi împrejurimi.

Iată si concluziile amare ale sutelor de kilometri bătuţi pe jos şi a miilor de discuţii cu oamenii: “În aproape toate comunele din sud nu avem  canalizare şi nu avem  toate drumurile asfaltate. Lipsa infrastructurii împiedică dezvoltarea economică şi atragerea de investiţii în zonă, în ciuda faptului că ne aflăm la o distanţă foarte mică de zona de dezvoltare din jurul Bucureştiului, de Bucureşti şi de axele majore de transport care se intersectează în apropiere. Drumul Bâldana-Piteşti este mult prea îngust, iar în perioada recoltării circulaţia este aproape imposibilă. Trebuie neapărat lăţit! În plus, legăturile în cele două artere DN 7 şi DN 71 nu sunt făcute. Fără o reţea de drumuri modernizate şi interconectate, nici investiţiile nu vin la noi. Deci este obligatoriu să facem sau sa refacem legăturile rutiere viabile.

În colegiul Titu, oamenii trăiesc din agricultura de subzistenţă, iar cei care muncesc pământul chiar dacă fac parte din forţa de muncă activă, sunt de fapt forţă de muncă neocupată. Nefăcând agricultură eficientă, preţurile produselor noastre sunt scumpe, subvenţiile se duc pe apa sâmbetei şi oamenii de la ţară sunt săraci, deşi muncesc foarte mult. Agricultura nu se poate dezvolta dacă nu ai o comasare a terenurilor agricole. Unul dintre elementele vitale care să producă comasare este ca piaţa terenurilor să funcţioneze. În România, aceasta nu funcţionează normal deoarece noi nu le avem înregistrate sistematic în cartea funciară. Cadastrarea terenurilor şi o legislaţie care să permită dezvoltarea pieţei sunt primii paşi pe care trebuie să-i facem.” Informaţiile primite de la oameni, spune candidatul, vor fi baza de plecare pentru iniţiativele pe care le va susţine în parlament, una dintre ele fiind cadastrarea şi intabularea gratuită a terenurilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media