În spitalul din Găeşti pacienţii sunt internaţi alături de maidanezi!

Mai mulţi pacienţi internaţi în spitalul din Găeşti s-au plâns autorităţilor că holurile  şi curtea unităţii medicale sunt pline de câini. Pacienţii se simt ameninţaţi de patrupede, care adesea se plimbă printre saloane. Se pare că, toată situaţia i se datorează managerului spitalului, Elena Olaru, cea care protejează animalele pe care le sterilizează şi hrăneşte pe banii ei.

Read more

Traian Niculae: “Muncim să redeschidem spitalul Titu, pe care fostul primar l-a închis ca să-şi facă clinică”

Acuzaţii grave ale administraţiei locale din Titu. Traian Niculae, actualul primar al oraşului, spune că a găsit o serie de nereguli, în ceea ce priveşte sistemul de sănătate din oraş, peste care nu poate trece cu vederea.

Read more

Vino joi, la Centrul Transfuzie Sanguină şi donează “mai mult sânge, mai multă viaţă!”

 Asociaţia Dezvoltarea Europeană a Comunităţii Locale în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, organizează o sesiune de donare de sânge în data de 14 iunie 2012 la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa din Târgovişte Toţi cei care doresc să participe la această acţiune prin donarea de sânge sunt aşteptaţi pe B-dul I.C. Brătianu, nr.4 (Spitalul Municipal Târgovişte – Dealu Mare), între orele 8.00 – 12.00.  
Read more

PREMIERĂ: Spitalul Judeţean Târgovişte are singurul aparat de depistare a consumului de etnobotanice din sudul României

Săptămâna trecută, de Ziua Porților deschise la Spitalul Județean Târgoviște, au fost inaugurate, în prezența oficialităților locale și a unor medici importanți din București, mai multe obiective, care fac parte din procesul de modernizare a unității medicale județene. Printre aceste obiective se numără și un laborator de toxicologie și anatomie patologică, unde vor putea fi depistate substanțele toxice din organismul uman, cu ajutorul unui aparat performant. “Este ceva cu totul și cu totul deosebit.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro