HeidelbergCement donează Spitalului Pucioasa o masă modernă de operație! Cea veche avea 33 de ani

  • Masa de operație, veche de 33 de ani a secției de Urologie din Spitalul Orășenesc Pucioasa, va fi înlocuită cu o masă modernă în valoare de 92.000 de lei, donată de HeidelbergCement România

 

HeidelbergCement România continuă acțiunile de sprijinire a comunităților locale în care își desfășoară activitatea. Compania va acorda o sponsorizare în valoare de 92.000 de lei, destinată achiziției unei mese de operație, pentru dotarea secției de Urologie a Spitalului Orășenesc din Pucioasa, județul Dâmbovița. Investiția a fost aprobată în cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi, 26 aprilie 2018.

Spitalul Orășenesc Pucioasa, județul Dâmbovița, deservește o populație de 60.000 de locuitori, în principal din Pucioasa și Fieni și 11 comune arondate. Unitatea medicală furnizează servicii medicale complexe și are o capacitate de 270 de paturi, în cadrul acesteia funcționând 13 secții și compartimente, precum și un Ambulatoriu integrat. Spitalul are o adresabilitate crescută și un număr mare de intervenții chirurgicale – cel puțin 2 intervenții, zilnic.

Numărul total al pacienților spitalizați și tratați în secția de Urologie a unității medicale este de aproximativ 700 de persoane, dintre care 514 au suferit intervenți chirurgicale. În acest context, dotarea spitalului cu o masă de operație este necesară pentru asigurarea unor servicii medicale chirurgicale de calitate și pentru creșterea gradului de siguranță și satisfacție a pacienților internați din secția de Urologie a unității.

„Masa de operație este componenta cea mai importantă în sala de operație, întrucât asigură suportul fizic pentru pacient pe durata intervenției chirurgicale. În prezent, masa din sala de operație Urologie are o vechime de 33 de ani, fiind achiziționată la momentul în care Spitalul a fost dat în folosință – 1984. Calitatea actului medical este dată și de calitatea aparaturii medicale utilizate. Drept urmare, echipa de conducere a Spitalului Orășenesc Pucioasa salută inițiativa companiei HeidelbergCement România și efortul de susținere a comunităților locale”, a declarat Dr. Daniel Cioroba, Director Medical – Spitalul Orășenesc Pucioasa.

„Eforturile și preocuparea noastră permanentă pentru creșterea calității actului medical, pentru modernizarea Spitalului Orășenesc Pucioasa și atragerea de noi specialități medicale nu sunt suficiente, din cauza platoului învechit al unității noastre spitalicești. Ne bucurăm că partenerul nostru local, compania HeidelbergCement România, a răspuns pozitiv și susține strategia de modernizare și dezvoltare a Spitalului. Credem că, odată cu această investiție calitatea actului medical se va îmbunătăți, a declarat  Ing. Constantin Emilian Ana, Primarul orașului Pucioasa.

Propunerea Primăriei Pucioasa de sprijinire a Spitalului Orășenesc a venit ca o completare firească a strategiei HeidelbergCement România în ceea ce privește grija pentru comunitățile unde ne desfășurăm activitatea. Parteneriatul reflectă cel mai bine dorința companiei noastre de a contribui la asigurarea unui nivel de trai cât mai bun pentru angajații și vecinii noștri, de această dată prin creșterea calității serviciilor medicale”, a declarat Cristian Voinițchi, Director tehnic divizia ciment și Director al fabricii de ciment Fieni, HeidelbergCement România.

 

 

Despre HeidelbergCement România

HeidelbergCement România S.A. este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement. Investițiile realizate în România de grupul HeidelbergCement depășesc 520 de milioane de euro.

HeidelbergCement România S.A. deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 21 de stații de betoane, 7 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.

Odată cu preluarea producătorului italian de ciment Italcementi, grupul HeidelbergCement a devenit numărul 1 în producția de agregate, numărul 2 în producția de ciment și numărul 3 în producția de betoane, la nivel mondial. Grupul are aproximativ 59.000 de angajați în peste 3.000 de locuri de producție din circa 60 de țări din întreaga lume.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro