ŢUŢUIANU versus CHIŢESCU, despre cele peste 30.000 de voturi pe listele speciale!

Referendumul s-a încheiat, ecourile lui încă nu! Mai ales că prezenţa de 53% nu a mulţumit pe nimeni. USL ar fi vrut măcar 60 %, ţintă pe care şi-a asumat-o înainte de referendum, iar PDL sub 50 de procente, de asemenea obiectiv asumat de partid. Cam 8% dintre votanţii din Dâmboviţa au votat pe listele suplimentare. Iată un schimb de replici pe această temă între doi foşti asociaţi, actualmente adversari politici: Adrian Ţuţuianu şi Adrian Chiţescu.

Read more

Culmea referendumului: Secţie de vot în Hotelul Peştera al senatorului PSD, Valentin Calcan!

Odată revenit la social democraţie Valentin Calcan face tot posibilul să-şi ajute partidul cum poate! Şi poate! Cea mai nouă iniţiativă a fostului pedelist, este punerea la dispoziţie a Hotelului Peştera, proprietate personală, pentru organizarea unei secţii de vot la Referendumul din 29 iulie.

Read more

Primăriile din judeţ datorează 200 de miliarde pe gunoiul neplătit de dâmboviţeni. O soluţie: micşorarea taxei de habitat!

Sala Mare a Instituţiei Prefectului a găzduit azi şedinţa Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI). La întâlnire au participat: preşedintele Consiliului

Read more

Sindicatul nu va face nimic pentru directorii de şcoli demişi. SLI este reprezentat în instanţă de firma de avocatură a lui Ţuţuianu!

 

 57 de directori de şcoli au fost înlocuiţi în ultimele două săptămâni după ce conducerea inspectoratului a fost schimbată cu soţia liderului PSD, Costel Preda, Luminiţa Preda. Majoritatea sunt membrii de sindicat cu cotizaţia plătită la zi, adică 1% din venituri au mers la SLI Dâmboviţa.

Read more
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro