Mii de materiale cu iz electoral, împărțite de Pro România, în Dâmbovița

     ProRomânia pare să fi furat startul campaniei electorale.  În mai multe localități ale județului unde au fost împărțite materiale care, din punct de vedere grafic, seamănă cu cele pe care partidele le oferă în campanii. Este vorba despre o scrisoare adresată dâmbovițenilor, ilustrată cu fotografiile lui Adrian Țuțuianu și Victor Ponta. În textul acesteia sunt prezentate mai multe proiecte finalizate în perioada mandatului la președinția CJD a lui Adrian Țuțuianu (cele mai multe inițiate de fostul președinte – Florin Popescu), dar și atacuri directe la adresa lui Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Andrei Plumb și Alexandru Oprea, asociat în continuare cu termenul de Securitate. Oprea a fost șeful SRI Dâmbovița și mâna dreaptă a lui Țuțuianu în alegerile locale și generale din 2016. Scrisoarea se încheie cu îndemn de înscriere în partidul lui Victor Ponta. Materialul este realizat în condiții grafice foarte bune, semn că nu a fost deloc ieftin.

     Adrian Țuțuianu a fost exclus din PSD în noiembrie 2018, în urma unor declarații jignitoare pe care acesta le-a făcut la adresa colegilor de partid într-o întâlnire cu activul de la Găești, declarații pe care le-a susținut ulterior și public. Inițial a anunțat că va contesta decizia, declarând că este și  rămâne social democrat, în ciuda excluderii. Luna trecută, însă, și-a anunțat într-o conferință de presă ținută în Moldova, că se alătură partidului fostului premier Victor Ponta. După înscriere a devenit cel mai aprig adversar al PSD, partid în care spune că a activat 20 de ani (în fapt este vorba de aproximativ 19 ani, 20 fiind o “licență poetică” după Alexandre Dumas).  Rămâne de văzut ce se va întâmpla dacă PSD și ProRomânia vor deveni în viitor, din nou, o singură formațiune politică, lucru care nu este exclus având în vedere ironia politicii.

: 2 ganduri despre “Mii de materiale cu iz electoral, împărțite de Pro România, în Dâmbovița

 • 9 martie 2019 at 19:36
  Permalink

  Foarte bine!

  Hai ProRomania! Votam cu Victor Ponta!

  Reply
 • 9 martie 2019 at 16:23
  Permalink

  Veti avea si voi cateva voturi, de la rataciti ! Am vazut si eu in scara blocului acesti fluturasi, in momentul in care femeia de serviciu le arunca la gunoi… pacat de banii irositi!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro