Orban, în schimb de replici cu Țuțuianu: „Prostul moare de grija altuia!”

Apropierea alegerilor locale încinge spiritele politice la nivelul județului Dâmbovița, în căutarea celui mai bun candidat pentru primăriile din Dâmbovița. Recent, liderul PSD Dâmbovița se erija în apăratorul vechilor liberali, declarând că actualul PNL Dâmbovița este „predat” pedeliștilor.
” Domnul Iulică Vladu a preluat frâiele PNL și majoritatea candidaților la funcțiile de primari, mai ales la orașe, provin din vechiul PDL. La Găești, candidatul va fi domnul Bojin, și dacă nu acesta, va fi domnul Drugă, la Pucioasa domnul Popa, iar la Târgoviște nu veți auzi nici de Grozavu nici de Plăiașu, ci de Ciprian Prisăcaru. Sunt lucruri care trebuie să le dea de gândit tuturor celor din Partidul Național Liberal”, a precizat Țuțuianu.
În replică, Ludovic Orban i-a transmis liderului PSD, un vechi proverb românesc: „câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia„ 
„Președintele Consiliului Județean Dâmbovița este din ce în ce mai singur și mai trist, o să rămână cu cei doi securiști pe lângă el, cu Oprea și cu Antonescu. Deputați nu mai are, primarii încep să se împuțineze. Există o tendință din ce în ce mai serioasă, o nemulțumire mai profundă din partea primarilor din rândul PSD, față de comportamentul de vechil al domnului Țuțuianu….În privința lui Țuțuianu, i-aș aduce aminte vorba aceea „câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro