Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Distracție de groază pe tărâmul vrăjit la Ploiești Shopping City

 

Ploiești, 29 octombrie: De Halloween, Ploiești Shopping City promite distracție „de groază” pentru cei mici.  Concursuri, momente artistice, photo corner, personaje fantastice, face painting, trick or treat și ateliere creative, de toate vor avea parte copiii ce vor alege să petreacă cel mai înfiorător weekend din an în mall-ul din nordul orașului.

Vineri, școlile și grădinițele se vor duela în cântece, poezii și piese de teatru în cadrul celui mai terifiant concurs de talente. Toți piticii vor fi costumați și vor pleca acasă cu premii dulci.

În plus, pe toată durata celor 3 zile de distracție monstruoasă, personaje fantastice vor fi prezente în mall , iar cei mici vor avea parte de concursuri și jocuri interactive, face painting și modelaj de baloane. Cei ce vor pleca la colindat în magazinele partenere din Ploiești Shopping City și vor spune cuvintele magice “TRICK OR TREAT” vor fi răsplătiți cu bomboane.

Cei ce iubesc fotografiile pot alege să se pozeze cu unul dintre zecile de costume de groază de la photo corner-ul special amenajat. Mai mult, aceștia vor primi cadou cea mai reuşită poză a lor.

Sâmbătă și duminică, cei mici vor învăța să confecționeze păianjeni din cartoane de ouă, vrăjitoare pe linguri de lemn, pălării de vrăjitoare și propriile suporturi de bomboane personalizate de Halloween. Atmosfera va fi întreținută de Vrăjitorul Merlin, Vampirul Setilă și Vrăjitoarea Huala.

Programul complet al atelierelor și spectacolelor este următorul:

  • Sâmbătă și Duminică, 12:00 – 15:00 – ateliere creație păianjeni din cartoane de ouă, vrăjitoare pe linguri de lemn, pălării de vrăjitoare
  • Sâmbătă, 16:00 – spectacol cu Vrăjitorul Merlin
  • Duminică, 12:00-14:00 – copiii își pot realiza mulajul propriei mânuțe din ceară, disponibilă în 2 culori
  • Duminică, 16:00 – spectacol cu Vampirul Setilă și Vrăjitoarea Huala

Activitățile dedicate sărbătoarei de Halloween vor avea loc vineri, între orele 15:00-19:00 și sâmbătă și duminică între orele 12:00-18:00, în zona scărilor rulante.

Halloween la Ploiesti Shopping City

——————————————————————————————————————————–

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Flax Gopo
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media