Muzeul târgoviştean, la Târgul Internaţional „Lumea cărţii”, de la Praga

 
România are în acest an statutul de ţară invitată la cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Internaţional „Lumea Cărţii“ de la Praga,  cea mai amplă manifestare editorială din Cehia , ce se va desfăşura în perioada 17-20 mai 2012. Pentru prima dată invitată de onoare a Târgului de Carte de la Praga, ţara noastră va fi reprezentată  şi de C.N.M. „Curtea Domnească” Târgovişte alături de alţi peste  80 de invitaţi din România.
Read more

Magiunul de Topoloveni, singurul produs tradițional românesc certificat de UE, vă așteaptă și la Târgoviște

Târgoviștenii care trec zilele acestea prin Târgul de Paște organizat pe Platoul Prefecturii au ocazia să cumpere faimosul magiun de Topoloveni, produs tradițional, singurul produs cu certificat ca atare la nivel european, așa cum ne spune Luigi Sanda, reprezentat Sony Impex, Topoloveni.
Read more

Bunătăţi tradiţionale de Paşte, pe Platoul Prefecturii (FOTO)

Astăzi s-a deschis pe Platoul Prefecturii din Târgovişte Târgul de produse tradiţionale “Flori pentru Florii”, în organizarea Tactic Events şi a primăriei municipiului Târgovişte. Peste 30 de producători din toată ţara vă aşteaptă zilnic, până la sfârşitul săptâmânii viitoare cu produse tradiţionale care mai de care mai gustoase, dar şi cu articole meşteşugăreşti lucrate de meşteri iscusiţi.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro