Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

28-11-2021

Diplome de excelenţă pentru studenţii Valahia la Târgul de Întreprinderi Simulate Bucureşti

              Lumea intră într-o eră caracterizată de un deficit major de implicare, a cărei nesoluționare va determina înfrângerea creșterii economice la nivel global și va schimba definitiv modul în care abordăm provocările de pe piața muncii.
        Luând în considerare rolul central al Universității Valahia din Târgoviște – Facultatea de Știinte Economice împreună cu Centrul Studențesc de Antreprenoriat și Gestiunea Afacerilor, formează studenți în creerea unei societăți întemeiate pe cunoaștere și dezvoltare reprezentând o sursă de oportunități, dar și de provocări considerabile.
simulare firme1
            Aceasta este și deviza sub care tinerii studenți târgovișteni, membrii ai firmelor: I.S. ProgettoCasa S.R.L., având ca sprijin firma reală S.C.Regata S.R.L., I.S.MetallPro S.R.L. având suport din partea firmei S.C. Nimet S.R.L., și a firmei I.S. Wavy Carton S.R.L. sprijinită de prestigioasa firma S.C. Rondocarton S.R.L., au participat la târgul de Întreprinderi Simulate care a avut loc la București în data de 20-21 februarie 2015 în cadrul proiectul SIMPRACT.
simulare firme 2
            Viitorii oameni de afaceri și-au disputat talentele, abilitațile și capacitațile antreprenoriale dar și munca si eforturile depuse pe parcursul întregului an, iar juriul a avut prilejul de a stabili  rezultatele finale ale celor 27 de IS-uri, folosind ca principale etape de departajare cataloagele și standurile cu care s-au prezentat. Studenții au fost punctați și pentru spiritul lor de vânzători și negociatori, acest lucru demonstrand inca o data ca educatia joaca un rol primordial in societate.
simulare firme 3
            La sfârșitul competiției aceștia au fost felicitați și recompensați cu premii. Firmele:  I.S. MetalPro S.R.L. și I.S. Wavy Carton S.R.L, primind diplome de excelență pentru cele mai inovatoare produse.
          Dupa cum știm cu toții Universitatea Valahia din Târgoviște funcționeaza și se dezvoltă într-un mediu tot mai globalizat, într-o continuă evoluție din punct de vedere al practicii prin întreprinderi simulate, marcate de o implicare crescândă din partea studenților, precum și apariția unor necesități la care este impetuos să se răspundă. Iar aceste răspunsuri sunt tot mai des primite, în ultima vreme dela mediul de afaceri local.
                                                                                        Echipa SIMPRACT
simuare firme 4 simulare fire simulare firme 5
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI