Târgul de toamnă de la Titu, o reuşită şi în acest an

Astăzi se încheie Târgul de toamnă de la Titu, desfăşurat în perioada 12-15 septembrie, un eveniment de tradiţie din judeţul.

Ieri, târgul a fost vizitat şi de oficialităţile judeţului, dar şi de reprezentanţi ai partidelor politce, care s-au declarat încântaţi de modul de organizare al acestui eveniment.

„Am avut o participare mult mai mare faţă de anul trecut. Ne-a ajutat şi timpul, a fost vreme frumoasă. Pentru la anul, vrem să organizăm mult mai bine”, a declarat primarul Traian Nicolae. ” Avem prezenţi la târg aproximativ 500 de comercianţi. Târgul anual reprezintă un moment de referinţă în viaţa oraşului Titu, ce conduce la dezvoltarea comunităţii sub aspect socio-cultural. El are o importanţă deosebită pentru locuitorii judeţului nostru, dar şi din împrejurimi şi din întreaga ţară. Este în primul rând un prilej de valorificare a obiceiurilor, tradiţiilor din zona de sud a judeţului Dâmboviţa şi de pe întreg cuprinsul ţării. Aici se întâlnesc meşteşugari, artizani care-şi prezintă produsele muncii lor: obiecte de artizanat, olărit, pielărie. Nu putem neglija aspectul economic al acestui moment, deoarece constituie şi o sursă de venit pentru comercianţii prezenţi şi o sursă de aprovizionare pentru cei interesaţi…..Mai avem şi ziua recoltei, pe 6 octombrie, unde sperăm să ne ridicăm cel puţin la nivelul târgului anual „, a precizat viceprimarul Vlad Oprea.

Târgul a fost vizitat, ieri şi de oficialităţile judeţului, de la prefectul Victor Sanda, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, dar şi de parlamentari, atât PSD, cât şi PNL, până la şefi de instituţii şi primari, care au fost alături de administraţia din Titu, pe care au încurajat-o să păstreze această tradiţie a târgului care are peste 1 secol şi jumătate.

Ca şi la alte evenimente din ultimul timp, reprezentanţii PSD şi PNL au venit separat, delegaţiile conduse de Adrian Ţuţuianu şi Mihail Volintiru bucurându-se de târgul de la Titu tot separat.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Un gand despre “Târgul de toamnă de la Titu, o reuşită şi în acest an

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro