Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Fonduri de burse de peste 3.000.000 Euro pentru studii în străinătate la RIUF, ediția 2016

Pe 18, 19 și 20 martie, la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est, tinerii care doresc să afle mai multe despre programele de studiu (licență, masterat, MBA și doctorat), în străinătate și în România, se pot întâlni cu peste 95 de universități și instituții educaționale din țări precum Marea Britanie, Olanda, SUA, România, Germania, Danemarca, Australia, Elveția, Franța, Belgia, Italia, Spania și Austria.

Tot la RIUF, tinerii au ocazia să afle informații esențiale despre burse și posibilitățile de finanțare ale studiilor în străinătate, la nivel de licență și master precum:

-Fond de burse de 1.500.000 Euro de la DAAD pentru licență, master și doctorat;

-Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;

-100 de burse în valoare de L10.000 pentru studii de master la University of Sheffield;

-Burse de până la L3.000 la University of Greenwich, University of Surrey și Swansea University pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;

-Burse de L10.000 la British Council IELTS Awards.

Participanții care încă nu sunt deciși unde vor să învețe mai departe pot interacționa și cu cele mai consacrate universități din România.

Dacă vrei să afli mai multe despre oportunitățile de studiu în România și în străinătate, înscrie-te pe www.riuf.ro și vino la Sala Palatului, pe 18, 19 sau 20 martie 2016. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toata durata târgului, inclusiv la prezentările susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la târgul care va avea loc în București, se pot înscrie la edițiile din Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalentă) și Brașov (24 martie, Aro Palace Hotel).

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Romania şi Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educaționale, din peste 20 de țări, vin sa interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

Mii de elevi de liceu şi studenți au plecat la studii in străinătate, în perioada 2005-2016, după ce au venit la RIUF şi au obținut toate informațiile necesare realizării procesului de aplicare.

Cei peste 10.000 de vizitatori aşteptati la Ediția de Primăvară RIUF 2016 se vor alătura celor peste 150.000 de vizitatori care au venit la cele 17 ediții anterioare RIUF.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media