Specialiștii recomandă Ginkana, de la Alevia, pentru o memorie mai bună

În acest anotimp, vă puteți confrunta mai des cu disconfortul dat de insuficiența circulatorie periferică, care vă provoacă țiuit în urechi, mâini și picioare reci, amețeală și stare generală proastă.

Frunza de Ginkgo biloba este un adevărat rezervor de substanțe active, acizi organici și substanțe fenolice, un ajutor de preț dacă aveți o circulație defectuoasă.

Ginkgo biloba, cea mai vândută plantă din lume, produce cea mai bună activare cerebrală. De asemenea, este un antidepresiv puternic.

Această plantă îmbunătățește circulația sangvină prin dilatarea vaselor de sânge și prin reducerea lipirii trombocitelor, reducând riscul formării unui cheag. În medicina tradițională chineză, care folosește Ginkgo de secole, este cunoscută pentru că tratează cu succes tulburările circulatorii și îmbunătățește memoria.

Acum, în farmaciile Hyperici Târgoviște, la un tub de 30 de comprimate de Ginkana, mai primiți unul gratuit. Produsul se recomandă în cantitate de 1 comprimat, de două-trei ori pe zi, înainte de ora 18.00.

hyperici-balaban

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro