Victor Ponta îi întinde o mână lui Adrian Țuțuianu și îl așteaptă la PRO România

Distribuie:

Adrian Țuțuianu este așteptat la PRO România! Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă astăzi fostul președinte al PSD și fostul prim ministru al României, Victor Ponta  care a efectuat o vizită de lucru la Târgoviște unde s-a întâlnit cu staff-ul de partid, dar și cu reprezentanții mass-media.   Victor Ponta,  a recunoscut că a purtat discuții cu senatorul  Adrian Țuțuianu,  exclus recent din PSD, despre o  posibilă  colaborare,  dar nu a dorit să ofere mai multe detalii  în acest sens…

,,Adrian Țuțuianu o să vă spună el, pentru că nu pot să vorbesc eu în numele lui.  Normal că am vorbit cu d-ul Țuțuianu… pentru că,  în afară de Dragnea și de Dăncilă, eu vorbesc cu toți PSD –iști, pentru că e normal, am fost colegi, nu ne facem acum că nu ne cunoaștem. Eu i-am spus un singur lucru, dacă mai vrea să facă politică, și cred că vrea, și cred că este bun pentru politică, în niciun caz nu poate să se ducă la PNL sau la USR.  Închipuiți-vă,  acum, că eu Ponta sau Daniel Constantin… ne duceam în armata lui Orban sau a lui Barna. Chiar că ne pierdeam respectul oamenilor.   Că ne-am certat cu Dragnea,  cred că asta înțelege toată lumea, de ce te cerți cu Dragnea, și că oricum îți vine rândul să te certe cineva.

Deci, dacă va dori să facă în continuare politică, și cred că e un om de stânga, social democrat, evident că PRO România este singura alternativă. Când va lua decizia, dacă o va lua și în ce direcție sunt convins că o va anunța domnia sa. Altceva vreau să spun: sunt oameni care învață din greșelile altora și oameni care învață din propriile greșeli. Eu sunt în a doua categorie, nu sunt în prima. Aș fi vrut să fiu în prima, așa de deștept, să învăț de la alții, dar învăț din greșelile mele. Proștii nu învață niciodată, dar oamenii normali așa ca mine,  și ca Țuțuianu, cred că am învățat din greșelile noastre (…).  ’’, a precizat astăzi, la Târgoviște,  președintele PRO România, Victor Ponta.

Mâine de la ora 10:30, Adrian Țuțuianu va susține o conferină de presă la sediul cabinetului parlamentar. Vom vedea dacă își va anunța o eventual trecere.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Victor Ponta îi întinde o mână lui Adrian Țuțuianu și îl așteaptă la PRO România

  • 8 ianuarie 2019 at 22:19
    Permalink

    Odată cu anunțata și iminenta amnistie va fi loc și pentru viitorii mai sus mentionati chiriași.Ctitoria lui Cuza de la Haimanale îi așteaptă.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro