Alianţa Unul “hăiS” şi aLtul “cea“. Ţuţuianu şi Volintiru nu se afişează public împreună

În USL Dâmboviţa e o armonie ca în cuplurile “fericite“, care merg separat în vacanţă, ca să se simtă bine.

Chiar dacă preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, susţine, de fiecare dată când are ocazia, că alianţa USL funcţionează foarte bine la nivel judeţean, în practică lucrurile nu stau chiar aşa. O demonstrează fotografiile din aceste zile de la târgurile localităţilor Cornăţelu şi Brezoaiele, unde vizitele s-au făcut separat, întrucât se pare că membrii organizaţiei PNL Dâmboviţa nu au fost invitaţi să meargă odată cu colegii lor din PSD Dâmboviţa.

Dacă membrii PSD, în frunte cu liderul Adrian Ţuţuianu, au vizitat ieri târgul de toamnă de la Cornăţelu, iar astăzi sunt la Brezoaiele, organizaţia PNL Dâmboviţa, în frunte  cu liderul Mihail Volintiru şi deputatul Vasile Horga, au fost astăzi prezenţi în aceste târguri, unde au stat de vorbă cu primarii Floarea Rădulescu, Nicolae Tudorache şi cu edilul din Ciocăneşti, Marin Păun, prezent şi el la Brezoaiele.

Colac peste pupăză, cum mare parte dintre aceste localităţi au primari PDL, şi fostul preşedinte al CJD, deputatul Florin Popescu, a fost prezent printre locuitori, evident, într-o vizită separată de a celor doi lideri USL.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro