Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

VIDEO – Țuțuianu, șantajat de un consilier județean

Președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, a afirmat astăzi în cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean, care a avut loc la ora 21.00, că în cursul acestei zile ar fi fost șantajat de un consilier județean în vederea susținerii unor proiecte de pe ordinea de zi. Conform declarațiilor lui Țuțuianu, un consilier i-a cerut bani pe alocările financiare ale județului, posturi în Consiliul Județean, dar și în deconcentrate și în anumite societăți comerciale care aparțin CJD. Președintele CJD nu a vrut să dezvăluie numele consilierului și nici dacă acesta este din rândul independenților sau afiliat politic. A spus, totuși, că acela face parte din rândul celor 18 consilieri care votează alături de ACL. Țuțuianu a mai spus și că nu se va lăsa intimidat și nu va ceda șantajului și că, dacă va mai exista o asemenea situație, va sesiza instituțiile statului. În același timp cu afirmațiile președintelui CJD, „gura de Târgoviște” vorbește despre o adevărată bursă a voturilor consilierilor județului, care ar solicita în anumite situații chiar și 1000 de euro pentru susținerea unui proiect sau al altuia. „Poate la ACL există o asemenea bursă. La noi, la PSD, nu”, a precizat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”Gucq9EGn-jI”]

Distribuie:

3 thoughts on “VIDEO – Țuțuianu, șantajat de un consilier județean

  1. In mod normal orice politician onest trebuia sa sesizeze institutiile statului de incercarea de santaj si sa nu faca publica o astfel de” incercare”. Actionand astfel domnul Tutuianu lasa sa planeze asupra tuturor consilierilor ( altii decat cei din PSD) o „prezumtie de vinovatie” dumnealui pozand in „cavalerul fara de prihana” cand in fapt ar putea fi doar o incercare de intimidare a noii majoritati din CJD. Asteptam cu interes rezultatele unei anchete oficiale. In situatia in care ancheta nu se lasa cu o condamnare a „santajistului” domnul avocat Tutuianu ar trebui sa raspunda pentru „calomnie „.Sau poate domnul „profesor” va afirma ca a fost o declarartie politica si pentru asa ceva nu trebuie sa raspunda ca de aia e politica o c…a..

  2. Cel mai mare mincinos este TUTUIANU. Ia chemat pe consilieri la ora 13 dupa care la ora 21 si pe urma a doua zi la 7.
    Un jeg de om

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media