România TV a difuzat noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu. Liderul local și-a pus în cap centrul partidului, dar și Antena 3

România TV a difuzat, aseară, noi înregistrări audio cu președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, din, deja, celebra ședință de la Găești. Lista persoanelor de la vârful partidului, despre care le-a vorbit, în termeni deloc măgulitori primarilor din județ, s-a îmbogățit și cu Codrin Ștefănescu. Președintele PSD Dâmbovița spunea în înregistrări că l-ar fi înjurat pe acesta de mamă, de s-au spart geamurile sediului partidului:

A început să sune prin județ domnul Codrin Ștefănescu, cu care eu am mai avut odată ceva prin 2013-2014, când știți că aveam niște meciuri cu Rovana. Venea prin județ și îi spunea lu săracu Victor Sanda că trebuie să-mi atace mie hotărârile de Consiliu Județean, să-mi facă mizerii. Și l-am prins într-o zi și l-am înjurat și știți cum înjur eu. L-am băgat în p***a mă-sii de am spart geamurile de la Kisseleff. A început să sune. L-a sunat pe Sandu Oprea și așa mai departe. Că eu sunt dictator, că i-am dat pe toți afară. Eu nu am ceva cu cei care conduc cu mână forte, că așa sunt și eu. Am ceva cu cei care conduc discreționar. Când îi spui de exemplu președintelui de la Mureș care are ginerele senator și îi spui că o faci și pe fiică-sa europarlamentar, e discreționar asta? Maestre, da, și la o organizație care nu are rezultate. Ați auzit de doamna Soporan?! (…) A mai sunat prin judeţ. Ştiu sigur ca l-a sunat pe Stanciu Zisu (NEINTELIGIBIL), l-a sunat pe Radu Popa, deşi el n-are de două parale treabă cu PSD Dâmboviţa…Știţi bine că el venise pe aici. Tâmpitul ăla care a fost la PPDD şi venise vreo două luni pe la PSD. Și mai bănuiesc că a sunat vreo 4-5 persoane. Eu vă spun aşa. Dacă sunteţi lângă mine mergem înainte, dacă nu sunteţi lângă mine, eu plec acasă.”, a spus Țuțuianu, conform înregistrărilor difuzate de România TV.

Ștefănescu a dat o replică, în direct, în emisiunea care a difuzat emisiunile: ”Credeți că m-a înjurat vreodată, așa, bărbătește în față? Mă miră, de ceva timp, domnul Țuțuianu. Domnul Țuțuianu vede numai conspirații, el fiind un conspirator, alături de doamna primar general. Noi față de dl Țuțuianu am fost foarte politicoși și foarte permisivi. Ceea ce face dl Țuțuianu e într-o altă linie, altă lume, paralelă. E prima oară în istoria partidului când un coleg înjură, pe rând, toți colegii din conducere. Va avea multe explicații de dat. Eu nu aș putea să stau la masă, în continuare, cu el, în aceste condiții. Vrea să se laude cât de puternic este. PSD l-a făcut de toate, ministru, vicepreședinte al Senatului. Poate vrea mai mult, să fie președintele Senatului, președintele României, al Consiliului European.”, a spus Codrin Ștefănescu. Acesta a transmis primarilor din Dâmbovița “conduși prin teroare” și că “teroarea se va încheia curând”. Săptămâna viitoare CExN al PSD se va întruni, iar una din discuții va fi despre aprecierile lui Adrian Țuțuianu la adresa colegilor de partid.

Se pare că, Țuțuianu va avea o problemă și cu Antena 3, televiziune la care se simțea ca peștele în apă. În înregistrările difuzate, liderul social democrat local spune că Voiculescu cere PSD amnistia și o candidatura la Europarlamentare, dar și că televiziunea ar fi fost plătită cu două milioane de euro ca să nu mai preia mesajele grupului puciștilor:

De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV.

Contactată de știripesurse.ro,  Alessandra Stoicescu a declarat: ”Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune și nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunați pe domnul Stănescu să-l întrebați când a vorbit ultima oară cu mine.”

Adrian Țuțuianu a avut telefonul închis pe parcursul emisiunii, conform moderatorilor acesteia.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “România TV a difuzat noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu. Liderul local și-a pus în cap centrul partidului, dar și Antena 3

 • 26 octombrie 2018 at 15:43
  Permalink

  e toamnă, e psd… “E vremea gâzelor ce put”, cum ne-a zis-o poetul cu vreo sută de ani în urmă
  să vă hăcuiți bine, bey!

  Reply
 • 26 octombrie 2018 at 9:46
  Permalink

  Oamenii inteligenti deranhaza!

  Reply
 • 26 octombrie 2018 at 9:46
  Permalink

  In legatura cu inchiderea telefonului,ne arata cat de curajos este “marea”eminenta a PSD Dambovitean,poate nu mai are sange in instalatie.Se stie foarte bine ce sustinere are Tutuianu ,sustinerea o are in urma caracterului infect si a santajului pe care il duce cu primarii din Dambovita.Poate ne spune ce realizari are ca la promisiuni este campion.Este adevarat ca este foarte vizibil la toate sarbatorile,zilele comunelor si la toate pomenile care se fac in judet.D-L TUTUIANU ESTE PRIMUL CARE SE ASEAZA LA MASA CU LINGURA LA PURTATOR(vine cu lingura de acasa ca sa nu piarda locul ).

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro