Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

27-11-2021

Candidatul ARD, Florin Popescu, s-a întâlnit, astăzi, cu colegii săi din mediul universitar

Florin Popescu a invitat, astăzi, cadrele Universităţii “Valahia” din Târgovişte la o discuţie deschisă despre ceea ce poate face politicul pentru îmbunătăţirea performanţelor mediului universitar. Întâlnirea a avut loc la Sala de Conferinţe a Hotelului Dâmboviţa şi la ea au luat parte câteva zeci de persoane. Popescu i-a învitat pe colegi din postura de candidat ARD pentru colegiul de deputaţi Târgovişte şi a găzduit întâlnirea alături de candidatul pe colegiul de Senat, Târgovişte – Moreni, Adrian Rădulescu.

Ion Pârgaru, candidatul PNL pentru Colegiul Târgovişte! Tănase iese din cărţi!

Ion Pârgaru va lupta din parte PNL pentru colegiul de deputaţi Târgovişte, spun sursele noastre. Pârgaru a mai fost deputat în legislatura 1996 – 2000 din partea PSD. Este profesor, la Catedra Inginerie economică, din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, şi a  îndeplinit funcţii precum cea de consilier diplomatic (din partea MAE), în Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi consilier diplomatic, în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Pe acelaşi colegiu candidează şi democrat liberalul Florin Popescu. 

 

Campanie cu strigături: Social democraţii i-au bătut pe independenţi, la Târtăşeşti!

Trei tineri care lipeau afişe cu un candidat independent la Primăria comunei dâmboviţene Tărtăşeşti îi acuză pe membrii familiei  candidatului PSD la aceeaşi funcţie că i-au ameninţat, lovit şi le-au vandalizat autoturismele! Incidentul  a avut loc în satul Gulia, iar victimele spun că dupa ce le-a fost vandalizat primul autoturism şi au reuşit să fugă, agresorii i-au urmărit cu două autoturisme de teren până  au ajuns la Drumul Naţional 7 Bucureşti-Piteşti.