Candidatul ARD, Florin Popescu, s-a întâlnit, astăzi, cu colegii săi din mediul universitar

Florin Popescu a invitat, astăzi, cadrele Universităţii “Valahia” din Târgovişte la o discuţie deschisă despre ceea ce poate face politicul pentru îmbunătăţirea performanţelor mediului universitar. Întâlnirea a avut loc la Sala de Conferinţe a Hotelului Dâmboviţa şi la ea au luat parte câteva zeci de persoane. Popescu i-a învitat pe colegi din postura de candidat ARD pentru colegiul de deputaţi Târgovişte şi a găzduit întâlnirea alături de candidatul pe colegiul de Senat, Târgovişte – Moreni, Adrian Rădulescu.

Read more

Silviu Cârstea i-a uimit pe colegi cu priza la electorat!

Cel mai tânăr dintre candidaţii de pe lista ARD, Silviu Cârstea, membru al partidului Forţa Civică, a făcut sute de kilometri pe jos în colegiul de deputaţi Fieni. Cârstea şi-a început campania prin a vorbi cu fiecare alegător şi se pare că efortul a meritat. Până şi colegii recunosc că Silviu are priză la electorat:

Read more

Florin Popescu: “Îi voi da în judecată pe toţi cei care vor spune că am furat din bani publici”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, candidat din partea ARD pentru colegiul de deputaţi Târgovişte, vrea să-şi apere onoarea în instanţă. Popescu spune că s-a săturat să fie batjocorit de oameni care nu au făcut nimic pentru acest judeţ.

Read more

Ion Pârgaru, candidatul PNL pentru Colegiul Târgovişte! Tănase iese din cărţi!

Ion Pârgaru va lupta din parte PNL pentru colegiul de deputaţi Târgovişte, spun sursele noastre. Pârgaru a mai fost deputat în legislatura 1996 – 2000 din partea PSD. Este profesor, la Catedra Inginerie economică, din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, şi a  îndeplinit funcţii precum cea de consilier diplomatic (din partea MAE), în Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi consilier diplomatic, în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Pe acelaşi colegiu candidează şi democrat liberalul Florin Popescu. 

 

Read more

La Târgovişte, ca pe Riviera! Tănase, candidatul “de fiţe” al oraşului!

Viaţa e frumoasă, la Târgovişte! Cam asta ar transmite dezinvoltura cu care zilele trecute liberalul Silviu Tănase se “dădea” cu decapotabila prin oraş. Tănase a profitat de vremea frumoasă pentru o “aroganţă de toamnă”, în liniştitul nostru oraş, conducându-şi jucăria, Mazda Mx5, cu număr de înmatriculare sugestiv DB.01.PNL.

Read more

Gabriel Boriga are, la Târgovişte, cu 4.000 de voturi mai mult decât partidul

 Centralizarea voturilor din secţiile târgoviştene arată o situaţie dezastruoasă pentru PDL. Gabriel Boriga, liderul democrat liberalilor târgovişteni, a obţinut cu aproape 4.000 de voturi mai mult decât partidul. 18.389 de târgovişteni au pus ştampila pe Gabriel Boriga, în timp ce, pe PDL, doar 14.573.
Read more

Campanie cu strigături: Social democraţii i-au bătut pe independenţi, la Târtăşeşti!

Trei tineri care lipeau afişe cu un candidat independent la Primăria comunei dâmboviţene Tărtăşeşti îi acuză pe membrii familiei  candidatului PSD la aceeaşi funcţie că i-au ameninţat, lovit şi le-au vandalizat autoturismele! Incidentul  a avut loc în satul Gulia, iar victimele spun că dupa ce le-a fost vandalizat primul autoturism şi au reuşit să fugă, agresorii i-au urmărit cu două autoturisme de teren până  au ajuns la Drumul Naţional 7 Bucureşti-Piteşti.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro