Grozavu fură startul în competiţia internă din PNL! Ce le-a cerut vechilor liberali

Deşi, PNL Dâmboviţa pare că nu mai există, dacă ar fi să ne raportăm strict la apariţiile lor publice, totuşi în interiorul partidului lupta internă e aprigă şi se duce cu lovituri sub centură. Miza este candidatura la primăria Târgovişte, pentru care se derulează în acest moment un sondaj la nivelul municipiului pentru a se stabili care este liberalul cu cea mai mare intenţie de vot dintre Gabriel Plăiaşu, Gabriel Grozavu, Ciprian Prisăcaru şi Claudiu Dumitrescu.

Cum era şi de aşteptat tot între vechii liberalii se dă la gioale. Recent, Gabriel Grozavu i-a chemat pe vechii liberali din noul PNL , membri în Biroul Permanent al organizaţiei Târgovişte. Discuţia s-a purtat direct şi abrupt, Grozavu cerându-le nici mai mult, nici mai puţin, decât să facă liste în organizaţiile de cartier şi să strângă semnături pentru suţinerea candidaturii sale. Cu alte cuvinte, Grozavu le cerea colegilor să-l avantajeze în lupta internă în faţă colegului de proteste de anul trecut şi adversarului din urmă cu mai mulţi ani, Gabriel Plăiaşu.

De data această, încercarea a eşuat, ca multe alte inţiative politice ale liberalului, din simplul motiv că unii s-au simţit jigniţi de propunere şi i-au cerut lui Grozavu să respecte regulile şi să vină în faţa lor cu program politic. Şedinţa de taină s-a terminat cu nervi şi critici faţă de “nerecunoscătorii” care nu au vrut să facă liste cu semnături. Grozavu nu a avut nici măcar abilitatea politică de a le promite nimicuri de genul: “voi sunteţi echipa mea”, “împreună vom face”, “toţi vom avea de câştigat”, “suntem împreună în lupta asta” etc, iar afacerea “lista şi semnătura” a picat

De altfel, nici candidatura lui Grozavu nu este agreată de mulţi liberali vechi, care nu au uitat că acesta a reuşit performanţa de a pierde alegerile locale în 2012, când, din postura de candidat al tăvălugului USL (PSD şi PNL) pentru primăria Târgovişte, a obţinut cu câteva mii de voturi mai puţin decât formaţiunea pe care o reprezenta.

La acest moment, lupta este deschisă în PNL în privinţa candidatului pentru primăria Târgovişte, prognozele fiind destul de pesimiste cu privire la şansele dreptei în a recâştiga primăria, exclusiv din cauza răfuielilor de orgolii din interior, pe care dacă nu le va rezolva, PNL riscă patru ani de opoziţie.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Grozavu fură startul în competiţia internă din PNL! Ce le-a cerut vechilor liberali

 • 23 septembrie 2015 at 18:43
  Permalink

  da…nu a promis nimic pt ca niciodata nu a oferit nimic nimanui…daca el a dus.o bine intr.o functie calduta a uitat de cei care a muncit pt el…

  Reply
 • 23 septembrie 2015 at 18:40
  Permalink

  In loc de importanta – ” impotrivi ” adica sa tipe sa dea din picioare etc. scuze!

  Reply
 • 23 septembrie 2015 at 13:20
  Permalink

  Mai avem un candidat la primaria Targovistei din partea PNL,domnul Ciprian Predut cel care a fost exclus din PNL pentru “Volintiru -coviltiru”.Sper ca cei care se inscriu in lista pentru primari sa nu se treaca si in lista pentru consilieri municipali sau judeteni, adica sa mearga la doua capete.pentru ca inseamna ca nu au incredere in sansele lor.Sigur ca daca PNL-ul le cere sa candideze si la consilieri saracii oameni nu se pot importanta asa ca istoria se poate repeta oportunist….Cum sa ramana unii ” fara coledzi neicusorule”.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro