SUSŢINERE: La mitingul electoral de la Tărtăşeşti, PDL a strâns din trei sate, cât USL, la Târgovişte, din 89 de localităţi!

Week-end-ul care tocmai s-a încheiat a fost ultimul din această campanie electorală pentru alegerile locale, campanie care se va încheia vineri, la ora 24:00. De aceea, toate formaţiunile politice au încercat să profite  la maximum de cele două zile. Unii  cu mai mult spor, unii cu mai puţin! Cu adevărat surprinzătoare au fost două evenimente organizate unul sâmbată, la Târgovişte şi unul duminică, la Tărtăşeşti.

Read more

Campanie cu strigături: Social democraţii i-au bătut pe independenţi, la Târtăşeşti!

Trei tineri care lipeau afişe cu un candidat independent la Primăria comunei dâmboviţene Tărtăşeşti îi acuză pe membrii familiei  candidatului PSD la aceeaşi funcţie că i-au ameninţat, lovit şi le-au vandalizat autoturismele! Incidentul  a avut loc în satul Gulia, iar victimele spun că dupa ce le-a fost vandalizat primul autoturism şi au reuşit să fugă, agresorii i-au urmărit cu două autoturisme de teren până  au ajuns la Drumul Naţional 7 Bucureşti-Piteşti.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro