Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Bătaia de la meciul STEAUA – STUTTGART, filmată din peluză de Gabriel Cristache! Vezi video!

 

Bătaia de la meciul STEAUA – STUTTGART, desfăşurat joi, 22 noiembrie, a avut loc în primul inel al peluzei Arenei Naţionale. În inelul doi, un grup de câteva sute de suporteri dâmboviţeni urmăreau partida. Unii dintre ei chiar s-au felicitat că au nu au ales primele locuri. Printre microbiştii care au urmărit în direct, şi partida, şi bătaia, s-a numărat şi directorul Gazetei Dâmboviţei, Gabriel Cristache, cel care a şi imortalizat câteva secvenţe inedite. La meci a fost şi candidatul USL, pe colegiul de deputaţi Titu, Ionuţ Săvoiu, alături de colegul său de partid, Vlad Oprea.

Mâine la Sala Sporturilor Târgovişte, Naționala de Baschet Feminin a României întâlneşte Suedia, în preliminariile EuroBasket 2013. Intrarea este liberă

Mai sunt 24 de ore până când naționala de senioare a Romaniei va intra în focurile preliminariilor pentru EuroBasket Women 2013. În primul meci din calificări, naționala pregătită de Dan Fleșeriu și Tomas Bilek va întâlni Suedia pe 13 iunie 2012, la Târgoviște, cu începere de la ora 18 :00.