Târgoviştenii le-au purtat noroc. Tricolorele au bătut aseară Suedia

Echipa naţională de baschet feminin a României a debutat în campania de calificare la EuroBasket Women 2013, cu o victorie. Aceasta s-a consemnat, aseară, la Sala Sporturilor Târgovişte, împotriva Suediei, scor 66-59. Formaţia pregătită de către Dan Fleşeriu, a făcut o serie de lucruri foarte bune, care au orchestrat practic succesul împotriva scandinavelor.

Read more

Tricolorele au avut în această dimineaţă antrenament pentru meciul cu Suedia. Vezi aici foto şi video

În această dimineaţă, jucătoarele echipei naţionale de baschet a României au efectuat antrenamentul pentru meciul pe care îl vor disputa diseară cu Suedia, în cadrul campaniei de calificări pentru Campionatul European feminin din 2013 (EuroBasket Women 2013), găzduit de Franţa. În lotul echipei se afla şi trei jucătoare de la CSM Târgovişte:

Read more

Mâine la Sala Sporturilor Târgovişte, Naționala de Baschet Feminin a României întâlneşte Suedia, în preliminariile EuroBasket 2013. Intrarea este liberă

Mai sunt 24 de ore până când naționala de senioare a Romaniei va intra în focurile preliminariilor pentru EuroBasket Women 2013. În primul meci din calificări, naționala pregătită de Dan Fleșeriu și Tomas Bilek va întâlni Suedia pe 13 iunie 2012, la Târgoviște, cu începere de la ora 18 :00.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro