ITM Dâmboviţa găzduieşte o conferinţă regională pe tema securităţii în muncă

În cadrul manifestărilor prilejuite de desfăşurarea Săptămânii Europene a Securităţii si Sănătăţii în Muncă, în perioada 24-26 octombrie 2012, judeţul Dâmboviţa găzduieşte conferinţa tehnico-ştiinţifică la care sunt prezentate lucrări atât ale specialiştilor din domeniu cât şi ale inspectorilor de muncă din cadrul inspectoratelor judeţene.

Read more

Descoperiţi Târgoviştea şi Dâmboviţa la începutul Evului Mediu!

Lect. univ. dr. Denis Căprăroiu de la Universitatea « Valahia » din Târgovişte va susţine mâine, 1 iunie, o conferinţă pe această temă
: « Începuturile medievale ale Târgoviştei şi ale meleagurilor dâmboviţene  – secolele  XIII – XIV ».
Conferinţa va avea loc în Sala Auditorium a Muzeului de Istorie din Târgovişte, începând cu ora 12.00, iar intrarea este liberă.
Acest eveniment se înscrie în programul dedicat aniversării a 500 de ani de atestare documentară a judeţului Dâmboviţa.

Acces liber la informaţii despre oraşul şi judeţul nostru! Lect. univ. dr. Denis Căprăroiu de la Universitatea “Valahia” din Târgovişte va susţine mâine, 1 iunie, o conferinţă cu titlul: “Începuturile medievale ale Târgoviştei şi ale meleagurilor dâmboviţene  – secolele  XIII – XIV”.

Read more

În luna mai, Târgoviştea devine capitala Studiilor Baltice şi Nordice

În perioada 25-27 mai, Târgoviştea va fi gazda cele de-a III-a conferinţe internaţionale dedicate studiilor baltice şi nordice în România. Conferinţa face totodată parte din seria evenimentelor dedicate aniversării a 20 de ani de învăţământ superior la Târgovişte. La manifestare şi-au anunţat participarea printre vorbitori cercetători din 18 state din Europa şi din Statele Unite ale Americii.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro