Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

Descoperiţi Târgoviştea şi Dâmboviţa la începutul Evului Mediu!

Lect. univ. dr. Denis Căprăroiu de la Universitatea « Valahia » din Târgovişte va susţine mâine, 1 iunie, o conferinţă pe această temă
: « Începuturile medievale ale Târgoviştei şi ale meleagurilor dâmboviţene  – secolele  XIII – XIV ».
Conferinţa va avea loc în Sala Auditorium a Muzeului de Istorie din Târgovişte, începând cu ora 12.00, iar intrarea este liberă.
Acest eveniment se înscrie în programul dedicat aniversării a 500 de ani de atestare documentară a judeţului Dâmboviţa.

Acces liber la informaţii despre oraşul şi judeţul nostru! Lect. univ. dr. Denis Căprăroiu de la Universitatea „Valahia” din Târgovişte va susţine mâine, 1 iunie, o conferinţă cu titlul: „Începuturile medievale ale Târgoviştei şi ale meleagurilor dâmboviţene  – secolele  XIII – XIV”.

Se întorc la Târgovişte cu muzică de calitate

Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară vor susţine mâine, 12 aprilie, un concert de poveste, pentru târgovişteni şi nu numai. Publicul este aşteptat într-o atmosferă relaxantă şi revigorantă, prin calitatea muzicii celor doi, în pub-ul Cocoşul Negru.
Concertul, care va începe după ora 21.00, celebrează un eveniment important: dubla lansare „Apă de ploaie”, ce se va desfăşura în aceeaşi zi, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, de la ora 16.00. Este vorba despre lansarea volumului cu acest titlu – „Apă de ploaie”, semnat Anca Oprescu şi lansarea albumului muzical pe versurile poetei, semnat Walter Dionisie.
Aşadar ni se propune o seară culturală de excepţie, la care sunt invitaţi toţi cei care doresc să-i cunoască pe Anca Oprescu, Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară. Intrarea este liberă atât la eveniment, cât şi la concert.

Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară vor susţine mâine, 12 aprilie, un concert de poveste, pentru târgovişteni şi nu numai.