În acest week-end, la Târgovişte: “CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR”

 Începând de vineri, 26 iulie 2013, şi până duminică, 28 iulie, vă aşteptăm în centrul oraşului Târgovişte, la cea mai mare petrecere estivală “CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR”. Parcul Mitropoliei, Piaţa Tricolorului şi zona BRD vor fi invadate de distracţie de dimineaţa şi până seara târziu.

Read more

Trooper îi va încânta pe ieşeni!

Formaţia târgovişteană va concerta vineri seara în Underground Pub din Iaşi.  Concertul face parte din turneul  aniversar „Tari ca munţii”, început de Trooper pe data de 2 noiembrie şi care se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară. După ce săptămâna trecută băieţii i-au încântat pe târgovişteni în clubul Fiord, fanii înrăiţi îi pot însoţi şi vinerea aceasta la Iaşi pentru a asculta melodiile care i-au consacrat.

Read more

Concert Cosmina Lirca si Alin Mîrzea pe scena din faţa Arsenal Cafe&Bistro. Află când îi mai poţi asculta!

Concert Cosmina Lirca si Alin Mîrzea pe scena din faţa Arsenal Cafe&Bistro. Află când îi poţi asculta!
În familie sau alături de prieteni, zeci de târgovişteni s-au bucurat aseară împreună de un concert minunat, susţinut de Cosmina Lirca, actriţă la Teatrul Municipal Târgovişte, acompaniată de  Alin Mîrzea, profesor la Liceul de Arte “Bălaşa Doamna” din Târgovişte.
În amfiteatrul din faţa Arsenal Cafe & Bistro sau pe terasa localului, târgoviştenii au profitat de atmosfera ca de sfârşit de săptămână şi şi-au încarcat bateriile. Copiii s-au distrat cel mai bine, tinerii au avut unde să iasă, mămicile s-au relaxat, iar bărbaţii au avut ocazia să vadă meciul CFR Cluj-Basel, pe marele ecran din spatele scenei. Experienţa poate fi repetată, luni seară, 27 august. Cosmina Lirca şi Alin Mîrzea vor reveni pe scena din faţa Arsenal Cafe & Bistro din Târgovişte pentru un nou concert în aer liber.

Concert Cosmina Lirca si Alin Mîrzea pe scena din faţa Arsenal Cafe&Bistro. Află când îi poţi asculta!

Read more

Trooper cântă sâmbătă pentru vamaioţi, la Stufstock, ediţia a 10-a!

Trooper, una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy metal din România, cântă la  Stufstock 10! Cu o experienţă de 16 ani în spate, formaţia târgovişteană  se poate lăuda cu faptul că a urcat pe scenă alături de trupe ca Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions,  Nazareth, Whitesnake, WASP, The Cult, Prodigy,  Sepultura sau  Manowar.  În mai 2001, Trooper înregistreaza un demo-disc, numit  “Trooper 2001”, care conţine piese precum: “No tomorrow”, “Life and death”  si “Lacrima” . Începand cu 2002, trupa începe să câstige din ce în ce mai mult atenţia publicului din România, atât prin concertele la care participă, cât şi prin calitatea melodiilor scoase.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro