În acest week-end, la Târgovişte: “CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR”

 Începând de vineri, 26 iulie 2013, şi până duminică, 28 iulie, vă aşteptăm în centrul oraşului Târgovişte, la cea mai mare petrecere estivală “CHINDIA BEER FEST – ROMANIAN MUSIC TOUR”. Parcul Mitropoliei, Piaţa Tricolorului şi zona BRD vor fi invadate de distracţie de dimineaţa şi până seara târziu.

Read more

Trooper îi va încânta pe ieşeni!

Formaţia târgovişteană va concerta vineri seara în Underground Pub din Iaşi.  Concertul face parte din turneul  aniversar „Tari ca munţii”, început de Trooper pe data de 2 noiembrie şi care se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară. După ce săptămâna trecută băieţii i-au încântat pe târgovişteni în clubul Fiord, fanii înrăiţi îi pot însoţi şi vinerea aceasta la Iaşi pentru a asculta melodiile care i-au consacrat.

Read more

Concert Cosmina Lirca si Alin Mîrzea pe scena din faţa Arsenal Cafe&Bistro. Află când îi mai poţi asculta!

Concert Cosmina Lirca si Alin Mîrzea pe scena din faţa Arsenal Cafe&Bistro. Află când îi poţi asculta!
În familie sau alături de prieteni, zeci de târgovişteni s-au bucurat aseară împreună de un concert minunat, susţinut de Cosmina Lirca, actriţă la Teatrul Municipal Târgovişte, acompaniată de  Alin Mîrzea, profesor la Liceul de Arte “Bălaşa Doamna” din Târgovişte.
În amfiteatrul din faţa Arsenal Cafe & Bistro sau pe terasa localului, târgoviştenii au profitat de atmosfera ca de sfârşit de săptămână şi şi-au încarcat bateriile. Copiii s-au distrat cel mai bine, tinerii au avut unde să iasă, mămicile s-au relaxat, iar bărbaţii au avut ocazia să vadă meciul CFR Cluj-Basel, pe marele ecran din spatele scenei. Experienţa poate fi repetată, luni seară, 27 august. Cosmina Lirca şi Alin Mîrzea vor reveni pe scena din faţa Arsenal Cafe & Bistro din Târgovişte pentru un nou concert în aer liber.

Concert Cosmina Lirca si Alin Mîrzea pe scena din faţa Arsenal Cafe&Bistro. Află când îi poţi asculta!

Read more

Trooper cântă sâmbătă pentru vamaioţi, la Stufstock, ediţia a 10-a!

Trooper, una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy metal din România, cântă la  Stufstock 10! Cu o experienţă de 16 ani în spate, formaţia târgovişteană  se poate lăuda cu faptul că a urcat pe scenă alături de trupe ca Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions,  Nazareth, Whitesnake, WASP, The Cult, Prodigy,  Sepultura sau  Manowar.  În mai 2001, Trooper înregistreaza un demo-disc, numit  „Trooper 2001”, care conţine piese precum: „No tomorrow”, „Life and death”  si „Lacrima” . Începand cu 2002, trupa începe să câstige din ce în ce mai mult atenţia publicului din România, atât prin concertele la care participă, cât şi prin calitatea melodiilor scoase.

Read more

Aseară, la Titu, concertul Andreei Bănică a scos din case câteva mii de oameni (galerie foto)

Locuitorii din Titu au petrecut aseară ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena alături de una dintre cele mai în vogă

Read more

Târgoviştenii au talent! Andra a înmânat trofeul Steluţele Pucioasei unei micuţe de la Palatul Copiilor Târgovişte

Trofeul Festivalului „Steluțele Pucioasei” a fost înmânat ieri, la Gala laureaților,  de una dintre cele mai iubite interprete de muzică ușoară din țară. Andra a fost desemnată de organizatori să-i ofere marele premiu Andradei Tudose, de la Palatul Copiilor Târgoviște, concurentă la categoria de vârstă 11-15 ani, care a interpretat cu măiestrie o piesă din repertoriul internațional, Notre Dame de Paris.

Read more

Desfătare

În Târgovişte nu se întâmplă nimic. Auzi asta destul de des. Până şi eu o credeam acum câţiva ani. Şi aşa e! Atâta timp cât nu eşti interesat să se întâmple ceva. În fapt, există opţiuni, se întâmplă evenimente şi destul de des. Lumea însă nu vrea să ştie. Astfel lumea are de pierdut.
Au pierdut şi cei care au ratat ieri întâlnirea cu Anca Oprescu, Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară. Ei s-au bucurat însă că au ajuns la Târgovişte. „Târgoviştea merită să devină o capitală europeană a culturii”, crede poeta Anca Oprescu. „La Târgovişte am găsit un public elevat”, a adăugat muzicianul Walter Dionisie. Anca Oprescu şi-a lansat, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, volumul de poezii „Apă de ploaie”, iar Walter Dionisie albumul muzical pe versurile poetei. Anamaria Nicoară s-a alăturat lor într-un recital pentru suflet, cu piese proprii şi coveruri. Cei trei s-au comunicat cu emoţie, dar şi deschidere târgoviştenilor care i-au întâmpinat cu drag, i-au aplaudat şi chiar au cântat alături de Walter şi Anamaria până târziu în noapte, într-unul din puburile din municipiu.
Aşa că lumea ar trebui să se arate mai interesată, pentru că evenimente se întâmplă în Târgovişte, comerciale şi necomerciale. Câştigul e al fiecăruia. Cei care au găsit timp ieri pentru a se destinde şi-au încărcat bateriile şi au primit în suflete atât pacea, cât şi bucuria, necesare Sărbătorilor.

În Târgovişte nu se întâmplă nimic. Auzi asta destul de des. Până şi eu o credeam acum câţiva ani. Şi aşa e! Atâta timp cât nu eşti interesat să se întâmple ceva. În fapt, există opţiuni, se întâmplă evenimente şi destul de des. Lumea însă nu vrea să ştie. Astfel lumea are de pierdut.

 

Au pierdut şi cei care au ratat ieri întâlnirea cu Anca Oprescu, Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară. Ei s-au bucurat însă că au ajuns la Târgovişte. „Târgoviştea merită să devină o capitală europeană a culturii”, crede poeta Anca Oprescu. „La Târgovişte am găsit un public elevat”, a adăugat muzicianul Walter Dionisie. Anca Oprescu şi-a lansat, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, volumul de poezii „Apă de ploaie”, iar Walter Dionisie albumul muzical pe versurile poetei. Anamaria Nicoară s-a alăturat lor într-un recital pentru suflet, cu piese proprii şi coveruri. Cei trei s-au comunicat cu emoţie, dar şi generozitate târgoviştenilor care i-au întâmpinat cu drag, i-au aplaudat şi chiar au cântat alături de Walter şi Anamaria până târziu în noapte, într-unul din puburile din municipiu.

Read more