PUCIOASA: Paula Seling, concert extraordinar de Paște! Ce alte evenimente sunt programate în oraș

Distribuie:

COMUNICAT DE PRESĂ

  

Primăria Orașului Pucioasa și Centrul Cultural European Pucioasa vă invită să luați parte la evenimentele organizate în cinstea sărbătorilor pascale!

Vineri, 19.04.2019, începând cu ora 13.00, la Centrul Cultural are loc vernisajul expoziției de icoane pe sticlă ”Culorile Credinței” – autor pictorița Elena Băniceru din Moreni.

Tot vineri, tot la Centrul Cultural Pucioasa, de la ora 19.00, vă așteptăm alături de noi la un concert special Paula Seling. Artista a declarat că este extrem de fericită că va susține acest recital cu muzică ce vorbește despre legătura dintre om și divinitate.

“Este un show cu totul și cu totul special din punctul meu de vedere, de fapt nu este un show, este o audiție cu implicare. Va fi un spectacol cu cântece sfinte de Paște – o parte dintre ele sunt pricesne, o parte sunt cântece sfinte, sunt cântece de înălțare. De mică am avut chemarea asta, să cânt cântecele acestea, pentru că mă preocupă relația dintre oameni și Dumnezeu”, Paula Seling

 De asemenea, vă informăm că și anul acesta concursul ”Căutătorii Oului de Ciocolată”, eveniment ce a devenit deja tradiție la Pucioasa, va avea loc vineri, 26 aprilie 2019, ora 12.00. Copiii vor putea din nou participa la vânătoarea ouălor de Paște, ascunse în Parcul Central.

Biroul de presă

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro